Voor onze nieuwe rubriek Foto van de Week gaan we wekelijks op zoek naar de mooiste van foto uit de streek. Daarbij richten we ons niet alleen op eerste elftallen maar zeker ook op de jeugd en lagere senioren elftallen. Want ook dat maakt het Voetbal in de Bollenstreek bijzonder. In onze eerste week ontvingen we diverse fraaie inzendingen waarvan je hieronder de selectie vindt.

Graag horen we van jullie welke foto het predikaat Foto van de Week verdient. Stemmen kan middels de reacties, via Facebook, Twitter of door een mail te sturen naar foto@voetbalindebollenstreek.nl. De winnaar belonen we met een gratis taart van Bakkerij Pompe. Stemmen kan tot woensdagavond twaalf uur.

Foto 1

IMAG2643

Catelijne Blekendaal stuurde ons bovenstaande van de opening van het sfeerterras van FC Lisse. We zien onder andere een uitbundige Jeroen van der Zijden en een lachende Kevin Weijers.

Foto 2

foto 2

Op foto 2 zien we Frank Mens samen met zijn vriendin die iedere week “netjes komt kijken”, aldus Frank. Frank brak in januari in een kopduel zijn jukbeen, kaak en oogkas maar staat inmiddels weer op het veld.

Foto 3

foto

En tot slot foto 3 met daarop ongetwijfeld de jongste supporter van VV Katwijk. Wendy  de Vreugd geeft aan dat haar Jesse, zes weken en twee dagen oud, “helemaal klaar is voor de eerste thuiswedstrijd van Katwijk!”.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS1-0SJC
Districtsbeker
Hillegom2-4HBC
ROAC0-0Foreholte
Teylingen0-2VUC
Van Nispen (zon.)3-1REMO