Eerst was het ‘foto van de week’, maar dat is verleden tijd. Vanaf dit seizoen zijn wij op zoek naar het ‘Equipo voetbalreizen moment’ van de week. We hebben een aantal inzendingen gekregen en jullie kunnen in de reacties op Facebook, Twitter en Instagram laten weten wat jullie het moment van de week vonden. 

De winnaar van het ‘Equipo voetbalreizen moment van de week’ maakt aan het einde van de maand kans om een voetbalreischeque ter waarde van €100,- te winnen! Laat op onze social media achter wat voor jullie het moment van de week was.

Moment 1: Rens ‘Ziyech’ Lamboo

Jullie zullen ongetwijfeld de heerlijke goal van Hakim Ziyech namens Ajax tegen Valencia gezien hebben. De middenvelder ging naar binnen schoot met zijn linker de bal heerlijk in de winkelhaak. Rens Lamboo, fanatiek Ajax-fan, deed zijn grote voorbeeld een soort van na met deze heerlijke goal! (Ingestuurd: Cock Lamboo)

Moment 2: ‘Acrobaat’ Toni Arroyo 

Ook op sportpark Elsgeest werd een heerlijke goal gestuurd. Toni Arroyo zag de bal aankomen en besloot met een fraaie omhaal de keeper te verschalken. Deze mag er zijn hoor! (Ingestuurd: Foreholte)

Moment 3: Duimpjes omhoog voor FC Lisse 

De jeugd heeft de toekomst is een oud gezegde. Bij FC Lisse is dat zeker het geval. Aan de jonge mascottes zal het voorafgaand aan de wedstrijden niet liggen. Duimpjes omhoog voor deze pupillen! (Foto: Hubert Habers)

Nog één keer de uitleg: laat ons weten wat jullie ‘Equipo voetbalreizen moment van de week’ is! Stemmen kan via Instagram. Like de foto of het moment van jouw keuze. Of laat in de comments achter op Facebook of Instagram welk ‘moment’ jij het meest tof vindt. Donderdag bepalen we aan de hand van de comments en de likes wat het moment van de week is. De weekwinnaar gaat naar de finaleronde aan het einde van de maand. De winnaar wint een waardecheque van Equipo Voetbalreizen.

Bekijk ook: ‘Één-tweetje: ,,Ik kreeg een beetje medelijden met Quick Boys”‘


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 1-1Kagia
Van Nispen (zat.) 0-2Soccer Boys
Valken'68 5-4RCL
VVSB (zat.) 3-4 FC VVC
FC Boshuizen 1-6Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO2-2SJC
Foreholte 4-0VV Wilhelmus
Hillegom 4-0HMSH
Teylingen 0-0HVV
VVH/Velserbroek 4-1Van Nispen (zon.)