Bart Sinteur heeft een handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis bij vv Katwijk. De verdediger heeft zijn contract verlengd tot de zomer van 2021. Twee weken geleden gaf aanvoerder Robbert Susan ook al z’n ‘ja-woord’ tegen een langer verblijf  bij de kampioen van de Tweede Divisie.

Sinteur kwam afgelopen zomer over van de beloften van Utrecht. Mede vanwege blessures in de verdediging bij Michiel van Dam, Bennie van Noord en Raoul Esseboom, werd de twintigjarige voetballer uit Leiderdorp al snel voor de leeuwen gegooid in Katwijk. Niet zonder succes. De blonde voetballer maakte indruk in z’n eerste minuten in de basis.

De mandekker liep al wel tegen een eerste rode kaart aan in dienst van Katwijk. Tegen Spakenburg werd hij er na een uur uitgestuurd vanwege het neerhalen van een doorgebroken speler. Twee weken later tegen Scheveningen mocht Sinteur na het uitzitten van zijn schorsing opnieuw in de basis beginnen. Afgelopen zaterdag tegen HHC Hardenberg maakte de nieuwkomer zelfs zijn eerste officiële doelpunt.

Donderdagochtend verschijnt een uitgebreid interview met Sinteur.

Foto: Peter Teunnissen

Lees ook: ‘Van Dam: ,,Het kan gebeuren dat het niet klikt”’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 25 mei
Quick Boys3-1ONS Sneek
Noordwijk4-0Eemdijk
SteDoCo2-5FC Lisse
ASWH3-1SJC
Ter Leede2-0FC 's-Gravenzande
RKAV Volendam3-5FC Rijnvogels
Valken '684-3SVC '08
Van Nispen (zat.)1-2Lugdunum
VVSB (zat.)3-1Be Fair
VVC FC1-1Kagia
Koninklijke HFC4-0Katwijk
GVVV6-5Rijnsburgse Boys
VVSB6-2FC Lienden
Zo. 26 mei
FC Boshuizen14.00Hillegom
Teylingen14.00HVV
Foreholte14.00ONA