Ter Leede en Noordwijk hebben in een vermakelijk duel de punten gedeeld. Hoewel het lang leek dat Noordwijk de volle buit mee naar huis zou nemen, was het Jeffrey Bok die in de slotfase een strafschop benutte.

Ter Leede kwam al vrij snel op achterstand tegen Noordwijk. Voor de thee stond het zelfs al 0-2 voor de bezoekers. De Sassenheimers knokten zich knap terug in de wedstrijd maar Nick van Staveren leek voor de overwinning te gaan zorgen toen hij de 2-3 maakte. In de slotminuten bepaalde Bok dus de eindstand vanaf de strafschopstip

FC Lisse heeft een knap een punt weten te pakken tegen De Treffers. Nadat de Lissenaren bij rust met 2-0 achter stonden, bleek er uiteindelijk nog van alles mogelijk. Het spel van de ploeg van Robert de Ruiter was namelijk prima en FC Lisse wist zichzelf uiteindelijk in de laatste minuten te belonen toen talent Luca Tarani de 3-3 kon binnenschieten.

Bij FC Rijnvogels zullen de gezichten op onweer staan. In de thuiswedstrijd tegen Achilles Veen werd er namelijk met 0-3 verloren en dat betekent dat trainer Hein van Heek met zijn team na vier wedstrijden nog steeds met lege handen staat.

Kagia maakte er een waar spektakel stuk van op bezoek bij FC Oudewater. Nadat de ploeg op een vrij kansloze 4-1 achterstand stond bij rust werd het uiteindelijk op bijzondere wijze toch 4-5 voor het team uit Lisserbroek.

Valken’68 wist vrij gemakkelijk te winnen met 3-0 van Honselersdijk dat een lang gedeelte met tien man speelde en Van Nispen (zat.) heeft LSVV’70 met 2-0 verslagen en is daarmee goed gestart aan de competitie

De Treffers – FC Lisse 3-3 (2-0)
Goals: Van der Putten, Vermeulen , Tarani

Ter Leede – Noordwijk  3-3 (0-2)
Goals: Van Veen, Bok 2x(Ter Leede) en Westdijk , Le Congé, Van Staveren (Noordwijk)

FC Rijnvogels – Achilles Veen 0-3 (0-1)

Valken’68 – Honselersdijk  3-0 (0-0)
Goals: A. Haasnoot, eigen doelpunt, Boonstoppel

FC Oudewater – Kagia 4-5 (4-1)