De toekomst van Dick Schreuder bij Katwijk is nog ongewis. Terwijl de koploper van de Hoofdklasse B de contracten met bepalende spelers als Jeffrey Jongeneelen, Robbert Susan en Donny van Oijen al verlengde, is er nog niets bekend over het aanblijven van Schreuder.

Schreuder gaf na afloop van de met 3-2 gewonnen wedstrijd tegen ASWH kort uitleg over zijn toekomst. ,,We hebben van de week een goed gesprek gehad met alle betrokkenen. Verder weet ik nog niet veel, dus kan ik er ook niet veel over zeggen. Ik ben hier ook niet gekomen om gelijk weer weg te gaan. We gaan gewoon rustig door.”

Onder Schreuder gaat het Katwijk voor de wind. De ploeg is hard bezig om aan de hand van de oud-prof het verloren terrein snel weer terug te winnen. Het kampioenschap kan Katwijk na tien duels al bijna niet meer ontgaan. Het gat met naaste concurrent Zwaluwen uit Vlaardingen bedraagt al negen punten. ASWH volgt op tien punten. Dorpsgenoot Quick Boys, bezig aan een rampseizoen, lijkt de de titel al kunnen vergeten met een achterstand van twaalf punten.

Tekst: Tom van der Wilt

Foto: Aad de Winter/www.bobkat.nl


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)