Het is de alles beslissende dag! De datum waar veel voetballiefhebbers naar uit hebben gekeken. De dag waar er meer op het spel staat dan alleen drie punten. De dag waarop er met bloed, zweet en tranen wordt gevochten om de eer. En wij willen daar bij zijn. Samen met jou.

We leven met z’n allen in een tijdperk waarin alles wordt geregistreerd, ook langs de voetbalvelden. Ook door jou, met jouw mobiel. En daarom kunnen we elkaar helpen: wij willen nog meer laten zien wat er in het weekend allemaal op de clubs gebeurt. Mooie goals, grappige goalcelebrations, unieke kleedkamerbeelden of het feest in de kantine.

Dus reis jij af naar Werkendam of ben je op Ter Specke? Misschien ga je wel een – onverwachte – titel vieren in Valkenburg? Laat het ons zien. Misschien beleef je het weekend wel thuis of in de kantine van je eigen club?

Kortom, heb je mooie beelden en wil je die graag delen met de buitenwereld? Whatsapp dan naar 0624758997. Dan delen wij het via onze kanalen en ontstaat er een win-win-situatie. Dan kunnen nog meer mensen genieten van jouw unieke beelden.

Spreekt voor zich toch? 👆 #VIDB

Een bericht gedeeld door Voetbal in de Bollenstreek (@voetbal_in_de_bollenstreek) op

Archieffoto: Aad de Winter / Bobkat.nl
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Zat. 12 okt.
Noordwijk 1-3Excelsior Maassluis
FC Lisse 4-1ONS Sneek
DOVO 1-1Ter Leede
FC Rijnvogels 2-1Capelle
Kagia 1-3Valken'68
UVS 2-0Van Nispen (zat.)
Alphia 1-3VVSB (zat.)
Warmunda 3-2Bernardus
Koninklijke HFC 1-0Quick Boys
HHC Hardenberg 3-3Rijnsburgse Boys
TEC 1-0Katwijk
VVSB 2-2VVOG
Zon. 13 okt.
SJC 3-0Leonidas
Altior 1-2Hillegom
DOSR 1-2Foreholte
Wilhelmus 2-3Teylingen
Van Nispen (zon.) 0-0WVC