Katwijk heeft de eerste wedstrijd zonder Dick Schreuder op het allerlaatste moment weten te winnen. Lang leek de ploeg van het interim-duo Johan Plat en Patrick Heijmans af te stevenen op een gelijkspel tegen Excelsior Maassluis nadat Raoul Esseboom na een uur spelen de gelijkmaker had gescoord. Diep in blessuretijd kreeg Katwijk echter een strafschop en deze werd verzilverd door aanvoerder Robbert Susan: 2-1. Katwijk behoudt hierdoor zes punten voorsprong op achtervolger Kozakken Boys.

Datzelfde Kozakken Boys zegevierde op bezoek bij Rijnsburgse Boys. In het eerste bedrijf waren de grootste kansen voor de thuisploeg maar beide teams kwamen niet tot scoren.

Terugval
Vlak na rust nam Kozakken Boys de leiding via een benutte strafschop. Drie minuten later werd ook de 0-2 binnengeschoten. Rijnsburgse Boys kon zich niet meer herpakken, waardoor het team van Pieter Mulders zakt naar de zesde plaats in de Tweede Divisie.

Katwijk – Excelsior Maassluis 2-1 (0-1)
Goals: Esseboom, Susan

Rijnsburgse Boys – Kozakken Boys 0-2 (0-0)

Archieffoto: Orange Pictures