Robbert Susan mist de komende twee competitiewedstrijden van Katwijk: zaterdag uit tegen Scheveningen en volgende week thuis tegen Quick Boys. De 35-jarige middenvelder kreeg naar aanleiding van zijn rode kaart zaterdag tegen Noordwijk (2-1) een schikkingsvoorstel van twee duels voorgelegd.

Katwijk en Susan hebben besloten dat te accepteren, bevestigt technisch manager Cees Bruinink aan VIDB. Zodoende is de captain wel weer speelgerechtigd voor het bekerduel met Spakenburg, op woensdag 8 februari. Dan staat een plek bij de laatste acht in de KNVB Beker op het spel.

Susan was zaterdag in alle opzichten hoofdrolspeler in de kustderby. Hij werd gehuldigd voor zijn driehonderdste wedstrijd, maakte zijn 99e en 100e goal voor Katwijk en werd verkozen tot man of the match. De rode kaart was uiteraard een smet. Susan duwde Sander Bosma naar de grond, nadat de Noordwijker iets had geroepen naar Kilian van Mil die geblesseerd op de grond lag. “Susan liet zich vangen, het was een domme actie”, zei trainer Anthony Correia na afloop tegen VIDB.

In onderstaande video is het opstootje te zien op 13:50.

Foto: Orange Pictures

Lees ook: Susan toch een jaar door: ‘Grootste drijfveer zijn mijn kids’


POPULAIRE BERICHTEN