SV Hillegom dacht een aantal weken terug de selectie voor het nieuwe seizoen rond te hebben, maar dat blijkt toch niet het geval. Kort voor het sluiten van de overschrijvingsdatum meldt de eersteklasser één nieuwkomer en twee spelers die na de zomer (voorlopig) niet meer op de Zanderij actief zullen zijn.

Allereerst is Tijs Knapp weggevallen met een zware kruisbandblessure. De Noordwijkerhouter is woensdag geopereerd en zal een groot deel van de voetbaljaargang 2024/2025 uit de roulatie zijn. Voormalig VVSB’er Knapp was bezig aan zijn eerste jaar in het blauw-wit.

Stap hogerop
Knapp kwam naar Hillegom gelijktijdig met Dilano Wegkamp, een speler die gaat vertrekken. Hij heeft zich in de kijker gespeeld van HBC, dat afgelopen weekend promoveerde naar de Derde Divisie. Hij is na Wesley van Vuren (FC Rijnvogels) de tweede Hillegom-speler die het op het tweede amateurniveau van Nederland gaat proberen. Wegkamp speelde eerder twee jaar bij FC Lisse en daarvoor bij Olympia Haarlem.

Een nieuwkomer in de Hillegomse selectie is Jeiël (Jay) Peroti. Hij komt over Fortuna Wormerveer en bewandelt zodoende dezelfde weg als Jermano Huwaë en Cani Yilmaz een klein jaar geleden.

Verleden bij Ajax
Peroti (21) speelde als jeugdspeler voor Ajax, FC Volendam, KFC en DEM. Vervolgens was hij actief bij De Kennemerduinen en dus Fortuna Wormerveer. Hij kan als links- en rechtsbuiten uit de voeten.

Foto: SV Hillegom

Lees ook: Arendse verlaat SV Hillegom en gaat spelen in Nieuw-Vennep
Check ook: SV Hillegom vindt opvolger voor Van Vuren na tip van oud-speler

POPULAIRE BERICHTEN