Aanstaande vrijdag sluiten wij, hopelijk met velen van jullie, op het Sportpark de Elsgeest een mooi seizoen af. Dat doen wij middels de VIDB Benefietwedstrijd die in het teken staat van de Edwin van der Sar Foundation en de Dirk Kuyt Foundation.  Eerder maakten we al enkele namen van het Foundation Team bekend. Nu is het de beurt aan Team VIDB. 

Deze ploeg hebben we samengesteld door van elk team waarover wij schrijven een speler uit te nodigen. En die selectie mag er zijn! We hebben er alle vertrouwen in dat deze mannen het Foundation Team gaat oprollen. De namen vind je hieronder.

De uitslag van de wedstrijd is natuurlijk ondergeschikt. Vooral willen we samen met jullie het seizoen afsluiten, het voetbal in de Bollenstreek te vieren en een mooi bedrag ophalen voor beide Foundations. De weersvoorspelling is goed: een graadje of 18 met een heerlijk zonnetje. Rede te meer om aanstaande vrijdag een biertje te komen drinken. Tot dan!

De oplettende lezer zal opmerken dat van Ter Leede en Teylingen een speler ontbreekt. Vincent Ammerlaan zou meedoen maar haakte af met een blessure; we zijn druk bezig met een vervanger. De selectie van Teylingen heeft juist op deze avond de afsluiting van het seizoen waardoor een speler ontbreekt.

flyerdef


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen0-2Katwijk
Ter Leede2-0VVSB
Hoek1-0FC Lisse
Rijnsburgse Boys2-1De Treffers
Quick Boys1-1Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 21-2Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels1-1SJC
Valken '683-5Excelsior Maassluis 2
Kagia2-0VVSB (zat.)
TeylingenTer Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen