Maik van Zanten staat vier tot zes weken aan de kant. Dat meldt de aanvaller van FC Lisse op Facebook. ,,Ik heb zaterdag een goede tik op mijn knie gekregen”, vertelt hij. ,,Ik heb daarbij mijn buitenste knieband zwaar verrekt en de aanhechting van mijn hamstring ook.”

En dus staat de aanvaller enige tijd aan de kant. ,,Ik moet nu vier tot zes weken herstellen. Valt voor mijn doen allemaal mee, maar ik kan toch weer even niet voetballen.” Van Zanten heeft een lange geschiedenis met blessureleed. Na een stormachtig begin bij Noordwijk kwakkelde hii liefst vijf jaar met blessures.

Vorig seizoen was de aanvaller weer fit, maar kreeg hij naar zijn idee te weinig kansen van trainer Dogan Corneille. Vanwege een gebrek aan speeltijd, maar ook op zoek naar een nieuwe uitdaging streek hij afgelopen zomer neer in Lisse, dat hem rustig wil brengen. Om die reden speelde Van Zanten zaterdag in het tweede.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Bewerken
Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)