Quick Boys is niet bezig met de komst van Yordi en Kenny Teijsse. Het tweetal zou in onmin leven met hun huidige club AFC en zodoende in de winterstop willen verkassen naar Nieuw Zuid. Van dat gerucht is echter niets waar. Dat laten zowel Quick Boys als Yordi Teijsse weten.

De Katwijkers kenden een matige competitiestart in de Tweede Divisie en hebben het met name in aanvallend opzicht moeilijk. Mede vanwege het geringe aantal goals dat de Katwijkers hebben gemaakt in de Tweede Divisie, kreeg het ‘Teijsse-gerucht’ meer kracht. Alleen het tweetal zal de overstap naar Katwijk niet maken. Sterker nog: de gebroeders hebben het uitstekend naar hun zin op Sportpark Goed Genoeg. ,,Ik zit goed op m’n plek hier”, laat de ex-spits van Quick Boys weten. Eerder liet Gert Pluimgraaff aan het ‘Leidsch Dagblad‘ ook al weten dat er van het gerucht niets waar was.

De tweeling besloot vorig seizoen aan te sluiten bij AFC en dat werd een succes. In Amsterdam maakten de twee enorm veel goals samen met Raily Ignacio en dat leverde uiteindelijk de landstitel op in de Tweede Divisie. Yordi Teijsse kwam in het verleden al uit voor Quick Boys. De spits stond tussen de periodes 2014-2016 en 2017-2018 onder contract op Nieuw Zuid.

Foto: Orange Pictures

Lees ook:Opgeleefde Rick van der Meer wil met Katwijk kampioen worden
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 1-1Kagia
Van Nispen (zat.) 0-2Soccer Boys
Valken'68 5-4RCL
VVSB (zat.) 3-4 FC VVC
FC Boshuizen 1-6Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO2-2SJC
Foreholte 4-0VV Wilhelmus
Hillegom 4-0HMSH
Teylingen 0-0HVV
VVH/Velserbroek 4-1Van Nispen (zon.)