Yordi Teijsse heeft in een filmpje dat circuleert op social media de Quick Boys fans ‘gerust gesteld’. De verbannen aanvalsleider van de Katwijkers gaf na z’n ‘openlijke ruzie’ met Dirk Kuyt en de technische staf van Quick Boys aan te willen vertrekken op Nieuw Zuid. Als eventuele nieuwe clubs stond ook vv Katwijk in dat rijtje. 

Op de Facebook-pagina van ‘Quick Boys firm’ laat de Amsterdammer weten dat hij wel ‘nooit van z’n leven in het oranje van Katwijk zou spelen’. Het filmpje is opgenomen op de tribune van de meest fanatieke Quick Boys-supporters. ,,Ik had gezegd niet meer op dit onderwerp te reageren, maar ik voelde me toch een soort van verplicht naar de supporters toe”, begint de spits in het filmpje.

,,Ik heb natuurlijk mijn excuses al gemaakt naar Dirk en de technische staf. Mijn sterke punt is soms ook mijn zwakke punt. Ik ben te eerlijk. Te impulsief. Ik heb gezegd dat ik Katwijk en Kozakken Boys mooi voetbal vind spelen. Dat mag je denken, maar inderdaad niet zeggen. Ik wil in ieder geval dat één ding duidelijk is: voor mij is het heel logisch, dat wanneer Quick Boys mijn nummer één club is, dat ik nooit van mijn leven in het oranje van Katwijk zou spelen.”

Verder hoopt Teijsse het seizoen nog mooi af te kunnen sluiten op Nieuw Zuid en wil hij met de club promoveren naar de Tweede Divisie. Eerder liet Katwijk, bij monde van technisch manager Cees Bruinink, al optekenen niet geïnteresseerd te zijn in de 22-voudig doelpuntenmaker van Quick Boys.

Foto: Orange Pictures

Lees ook: ‘Katwijk heeft geen interesse in Teijsse’

Gebruik je de app? Klik dan hier voor het filmpje
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC20.00Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp20.15Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen