Oud-Quick Boys-speler Kay Tejan heeft z’n vorige werkgever pijn gedaan bij z’n terugkeer op Nieuw Zuid. De aanvaller van Kozakken Boys gaf de assist bij de 0-1 van de bezoekers. In de tweede helft verdubbelde hij de score voor de ploeg uit Werkendam. Uiteindelijk was 0-2 ook de eindstand.

Rijnsburgse Boys speelde met 1-1 gelijk bij de op dat moment koploper van de Tweede Divisie: IJsselmeervogels. Joël Tillema maakte de openingsgoal voor de ploeg van Henk Wisman. Danny van den Meiracker zette de thuisploeg in de tweede helft op 1-1. Een kwartier voor tijd had Dani van der Moot nog de winnende op z’n schoen. In een één-op-één-situatie bleek de doelman uit Spakenburg, Jaimy Schaap, uiteindelijk de sterkste.

Quick Boys – Kozakken Boys 0-2 (0-1)