Ter Leede-aanvaller Joey van den Berg vertrekt komende zomer naar SJC. Het jeugdproduct van de Sassenheimers is, na Rob Zandbergen, Stefan Kraaijvanger en Floris Mulder, de vierde speler uit de Sassenheimse selectie die woensdag heeft aangegeven volgend seizoen niet door te gaan op de Roodemoolen.

Van den Berg, die ook nog in de jeugd van Feyenoord speelde, is bezig aan zijn vierde seizoen in de hoofdmacht van Ter Leede. De laatste tijd komt de 21-jarige aanvaller wat minder aan spelen toe in de formatie van Henk Wisman, die ook volgend seizoen nog trainer is. Het heeft er dus alle schijn van dat de jongeling opzoek gaat naar meer speelminuten.

Ter Leede 2018/2019

Blijft:  Henk Wisman (trainer), Mike Boelee, Michael Bekkers, Ian van Otterlo, Robert Steemers, Ruben Hoyer, Luca Schut, Steven Waijer

Nieuw: Daan Prins (keeper), Tom Kroon, Onno Loeliger, Jimmy Brugman (allen eigen jeugd)

Vertrekt: Rob Zandbergen (onbekend), Stefan Kraaijvanger (stopt), Floris Mulder (Sportlust’46), Glenn Teunissen (onbekend), Ruben van der Does (onbekend), Martijn Lagendijk (trainer reserves, Teylingen), Joey van den Berg (SJC)

Lees ook: ‘‘Ter Leede neemt afscheid van verdedigers en schuift jeugdspelers door’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 25 mei
Quick Boys3-1ONS Sneek
Noordwijk4-0Eemdijk
SteDoCo2-5FC Lisse
ASWH3-1SJC
Ter Leede2-0FC 's-Gravenzande
RKAV Volendam3-5FC Rijnvogels
Valken '684-3SVC '08
Van Nispen (zat.)1-2Lugdunum
VVSB (zat.)3-1Be Fair
VVC FC1-1Kagia
Koninklijke HFC4-0Katwijk
GVVV6-5Rijnsburgse Boys
VVSB6-2FC Lienden
Zo. 26 mei
FC Boshuizen14.00Hillegom
Teylingen14.00HVV
Foreholte14.00ONA