Ter Leede-aanvaller Joey van den Berg vertrekt komende zomer naar SJC. Het jeugdproduct van de Sassenheimers is, na Rob Zandbergen, Stefan Kraaijvanger en Floris Mulder, de vierde speler uit de Sassenheimse selectie die woensdag heeft aangegeven volgend seizoen niet door te gaan op de Roodemoolen.

Van den Berg, die ook nog in de jeugd van Feyenoord speelde, is bezig aan zijn vierde seizoen in de hoofdmacht van Ter Leede. De laatste tijd komt de 21-jarige aanvaller wat minder aan spelen toe in de formatie van Henk Wisman, die ook volgend seizoen nog trainer is. Het heeft er dus alle schijn van dat de jongeling opzoek gaat naar meer speelminuten.

Ter Leede 2018/2019

Blijft:  Henk Wisman (trainer), Mike Boelee, Michael Bekkers, Ian van Otterlo, Robert Steemers, Ruben Hoyer, Luca Schut, Steven Waijer

Nieuw: Daan Prins (keeper), Tom Kroon, Onno Loeliger, Jimmy Brugman (allen eigen jeugd)

Vertrekt: Rob Zandbergen (onbekend), Stefan Kraaijvanger (stopt), Floris Mulder (Sportlust’46), Glenn Teunissen (onbekend), Ruben van der Does (onbekend), Martijn Lagendijk (trainer reserves, Teylingen), Joey van den Berg (SJC)

Lees ook: ‘‘Ter Leede neemt afscheid van verdedigers en schuift jeugdspelers door’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Wie maakt de meeste goals?

Programma & Uitslagen

Za. 16 feb.
Noordwijk2-3ODIN'59
FC Lisse2-0SJC
RKAV Volendam2-1Ter Leede
Achilles Veen2-4FC Rijnvogels
Valken '682-1DoCoS
Van Nispen (zat.)1-1Blauw-Zwart
VVSB (zat.)1-0Nieuwkoop
Pancratius3-5Kagia
Kozakken Boys2-1Rijnsburgse Boys
Quick Boys2-1SteDoCo
VVSB1-3Katwijk
Zo. 17 feb.
Zeeburgia14.00Hillegom
Foreholte14.00GDA
Teylingen14.00KDO
WVC14.00Van Nispen (zon.)
Voorschoten '9714.00Warmunda