De wedstrijden van Ter Leede en FC Rijnvogels in de kwartfinale van de Districtsbeker zijn verplaatst naar een andere datum. In eerste instantie stonden de wedstrijden voor deze week ingepland. Het duel tussen Ter Leede en SC Feyenoord is naar dinsdag 23 april verschoven. FC Rijnvogels neemt het donderdag 25 april op tegen ARC. Beide wedstrijden starten om 20.00 uur. Zowel Ter Leede als FC Rijnvogels spelen thuis.

De reserves van Ter Leede komen wel op dinsdagavond 16 april in actie. De Sassenheimers spelen in de kwartfinale uit tegen FC ‘s-Gravenzande. Ook het andere duel in de kwartfinale tussen Jodan Boys en Sportlust ’46 vindt op 16 april plaats.

KNVB-beker
Ter Leede plaatste zich voor de laatste acht door in de ronde hiervoor te winnen van TAC’90. FC Rijnvogels versloeg in de achtste finale Wippolder. De grootste stunt vond begin april plaats in Sassenheim. Daar wonnen de reserves van Ter Leede van Zwaluwen.

Mochten FC Rijnvogels en Ter Leede zich plaatsen voor de halve finale van de Districtsbeker, dan plaatsen de twee ploegen zich gelijk voor de voorrondes van de KNVB-beker. Voor Ter Leede 2 gaat dit niet op, omdat het om een reserve-elftal gaat.

Archieffoto: Piet van Kampen

Lees ook: ‘Ryan (Hillegom) over toekomst: ,,Ik wil alle opties voor mezelf open houden”‘
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 13 jul.
Oefenwedstrijd
FC Rijnvogels4-0FC Lisse
Za. 20 jul.
Oefenwedstrijd
Katwijk14.30FC Rijnvogels