Ter Leede heeft de derby op De Roodemolen tegen FC Rijnvogels met 1-0 gewonnen. Jeffrey Bok werd tien minuten voor tijd met een van richting veranderd schot de matchwinner. In de Derde Divisie liep Noordwijk tegen z’n eerste nederlaag van het seizoen aan. SteDoCo was op Sportpark Duinwetering met 0-1 te sterk.

De andere Noordwijkse vereniging, SJC, kwam zaterdag juist terug van een schier onoverbrugbare achterstand. De 3-0 tussenstand bij rust werd in de tweede helft omgebogen naar een 3-3 gelijkspel. Abbas Al Tamimy, Youssef El Baouchi en Rick van Dijk maakten de zwart-witte goals.

De zaterdagelftallen van Van Nispen en VVSB wonnen hun duels in de Derde Klasse op overtuigende wijze. Bij Kagia pakte keeper Sander Hogervorst in de slotfase nog een penalty tegen IJmuiden

Excelsior Maassluis – Rijnsburgse Boys 1-1 (0-0)
Goals: Tillema

Noordwijk – SteDoCo (0-1)