Het einde van de oefencampagne nadert en dus worden de resultaten van de oefenpotjes iets belangrijker. In de Bollenstreek werd zaterdagmiddag volop geoefend. Zo won Katwijk met ruime cijfers in eigen huis van Jong ADO Den Haag (6-1) en boekte ook VVSB een ruime overwinning. De ploeg van Eric Meijers versloeg streekgenoot FC Rijnvogels met 0-5.

Bij de formatie van Jan Zoutman was Jan Willem Tesselaar de grote man. De pijlsnelle aanvaller scoorde tegen de Hagenezen drie maal. De overige treffers werden door Robbert Susan, Marouane Afaker en Brandon Robinson gemaakt. De uitslag bij Rijnvogels en VVSB was ook opvallend. Na 45 minuten spelen stond de brilstand nog op het bord, maar in het tweede bedrijf walsten de Noordwijkerhouters over de hoofdklasser heen.

Op Sportpark Middelmors won Rijnsburgse Boys met 2-0 van FC Lisse. Beide treffers werden voor de rust gemaakt door Jeffrey Jongeneelen.

Katwijk – Jong ADO Den Haag 6-1 (3-0)
Goals: Afaker, Tesselaar (3), Susan, Robinson,

Noordwijk – FC ‘s-Gravenzande 1-1 (1-1)
Goals: Oversloot

Quick Boys – OFC 2-0 (0-0)
Goals: De Waard, De Kruijs

Rijnsburgse Boys – FC Lisse 2-0 (2-0)
Goals: Jongeneelen (2)