Het was alweer een tijd geleden, maar Teylingen won zondagmiddag weer eens een competitiewedstrijd. Tegen het laaggeklasseerde Kickers ’69 konden de Sassenheimers flink aan het zelfvertrouwen werken en dat deden ze dan ook: 0-4.

De 30 jaar geworden Mark van der Vlugt was – na drie wedstrijden zonder overwinning, content met de zege: ,,Het is lekker om weer eens te winnen en er viel niets op af te dingen.” De middenvelder scoorde zelf niet, maar Dorus van der Voort (2), Raymond Dolieslager en invaller Niels Langeveld deden dat wel.

,,Natuurlijk is Kickers geen wereldploeg, maar vandaag hebben we wel laten zien dat ploegen met ons rekening moeten gaan houden in de nacompetitie. Ik heb er alle vertrouwen in, zeker als we iedereen weer fit terug hebben”, aldus Van der Vlugt.

In de nacompetitie zal Teylingen tweemaal een tweeluik moeten winnen om volgend jaar als tweedeklasser te mogen uitkomen. Indien RVC ’33 uit Reeuwijk geen kampioen wordt, en daar ziet het naar uit, zal dat de tegenstander zijn in de eerste ronde, eerst thuis en daarna uit. RVC ’33 staat op een tweede plaats in 3B. Komende zondag speelt Teylingen de thuiswedstrijd tegen middenmoter MMO.

Tekst: Koen van der Vlugt

Archieffoto: Peer Compeer


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 1-1Kagia
Van Nispen (zat.) 0-2Soccer Boys
Valken'68 5-4RCL
VVSB (zat.) 3-4 FC VVC
FC Boshuizen 1-6Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)