Het is RKVV Teylingen niet gelukt om zich te plaatsen voor de finale van de nacompetitie. De mannen van Marc van Wonderen verloren in Zevenhuizen bij vv Groeneweg: 2-1.

Lang bleef de 0-0 stand op het scorebord in de eerste helft, maar vlak voor de thee leken de bezoekers een tik uit te delen. Pascal de Ridder opende een paar seconden voor de rust de score: 0-1.

Toch wist de thuisploeg zich op te richten en gaf het direct na de rust een antwoord: 1-1. Overigens werd de wedstrijd ruim twintig minuten stilgelegd vanwege de onweer. De wedstrijd leek richting de verlenging te gaan, maar in de slotfase kwam Groeneweg alsnog op voorsprong: 2-1.

Door de nederlaag blijven de Sassenheimers ook volgend seizoen in de Tweede Klasse actief. Tegenstander Groeneweg neemt het komende maandag op tegen ROAC om een plekje in de Eerste Klasse te bemachtigen.

Groeneweg – Teylingen 2-1 (1-1)
Goals: De Ridder