Onder toeziend oog van slechts ’twintig’ toeschouwers heeft Teylingen de finale van de nacompetitie bereikt. In het eerste duel tegen Full Speed lieten de Sassenheimers al weinig over van de ploeg uit Delft (1-4). Donderdagmiddag was dat niet anders: 6-0.

Jack Bommelé wist al snel wat voor wedstrijd het zou gaan worden. De doelman van Full-Speed moest al na twee minuten vissen, maar de bezoekers hadden geluk dat Sepehr Safi buitenspel stond. Het was echter uitstel van executie, want vijf minuten later tike George Hulschbosch de 1-0 wel binnen.

Via Vincent Jongen, Jaap Zwetsloot, Hulsbosch en Safi stond het bij rust al 5-0 voor Teylingen. Daarmee wist de ploeg al zeker dat het de finale had bereikt. In de tweede helft lag het tempo daarom ook wat lager, maar wist Melvin van der Krogt nog wel een doelpunt te maken: 6-0.

ODB of Aalsmeer?
De tegenstander van Teylingen in de finale is nog niet bekend. Dat wordt de winnaar van ODB – FC Aalsmeer. Die wedstrijd wordt vanmiddag om 17.00 uur gespeeld.