In de vorige editie van In the spot(ify) light zagen we een  afspeellijst van de zaterdagtak van Van Nispen. Deze keer is het de beurt aan de zondagtak. Kleedkamer-dj van deze week? Dick Verhoeven. Welke nummers worden er afgespeeld vooraf aan de wedstrijd? En wanneer mag iemand een nummer toevoegen aan de afspeellijst? Check hier zijn lijst.

Beveiligingslek – EZG: 

,,Ja, dit is een aardig grof nummertje hè? Haha. Er staat sowieso een aantal nummers in die we standaard voor de wedstrijd opzetten. Dit is er eentje van. Hierdoor raken we lekker opgefokt. Eigenlijk is dit ook een beetje ‘een Van Nispen-selectie’ nummertje. Zowel bij het eerste als het tweede wordt dit nummer vaak gedraaid.”

,,Aan het begin van de competitie hebben we met z’n alleen een tientje gelapt voor een nieuwe box. En ik kan je verzekeren dat die aardig hard kan. We hebben zowel uit als thuis een DJ, omdat we dit ding kunnen meenemen. De vorige ging op stroom, dus hadden we soms in de uitwedstrijden geen muziek.”

Louis Vuitton – Armoo: 

,,Deze draaien we regelmatig na de wedstrijd. We hebben in onze spelersgroep ook een paar jonge gasten en die vinden dit ook wel lekker. Ik luister het zelf ook wel eens in mijn vrije tijd. Ik had ook wat nummers van Lil’ Kleine erin kunnen zetten. Die doen het ook altijd goed in de kleedkamer. We draaien meer van dit soort nummers bij ons.”

Man’s not hot – Big Shaq: 

,,Het leuke aan deze is, is dat iedereen hem kent. Er is ook een hele hype rondom dit nummer. We hebben deze twee weken geleden aan onze afspeellijst toegevoegd, na de eerste overwinning. Daar was het wel tijd voor haha. Ik hoop dat dit ons nieuwe overwinningsnummer wordt! Het is ook meer een nummertje voor de grap, ik luister dit niet in mijn vrije tijd ofzo.”

,,We hebben ook een aantal liefhebbers van Nederlandse muziek in onze selectie. Met name Koen van der Linden roept nog wel eens om een Nederlands liedje. Zo gaat het wel bij ons: als iemand een nummer wil aandragen, dan mag dat altijd.”

Weekend – Feest DJ Ruud:

,,Deze draaien we echt al seizoenen lang bij Van Nispen. Het is natuurlijk ook een feestelijk nummer, hè? Na de wedstrijd spelen we hem vaak genoeg af en in de kantine hoor je hem ook regelmatig. Het klopt dat je dit nummer ook regelmatig tijdens het carnavalsweekend hoort, ja. Dan moet ik ook gelijk denken aan die mooie verhalen daarover, haha.”

,,Bij ons op de club is het toch elk jaar weer de vraag of we gaan voetballen tijdens de carnaval. Vorige seizoen weet ik nog wel dat we tegen Full Speed moesten. Zij waren op dat moment de koploper en een paar van ons waren er niet bij. Niet vanwege de carnaval hoor, maar door blessures en zelf was ik geschorst. We pakten daar een punt en waren ontzettend blij! Mooi man.”

Die Immer Lacht – Stereoact: 

,,Dit is een lekker nummertje! Naast teamgenoten zijn we ook een soort vriendengroep met de selectie. We gaan dus ook elk jaar met een man of tien op winterstop. Dit nummer hebben we overgehouden aan een feestje op de piste. Niet iedereen in de selectie snapt altijd waarom deze in de afspeellijst staat, maar ach.”

,,Wat ook leuk is om te weten: als iemand bij ons zijn debuut maakt of een hattrick scoort, dan mag die een nummer toevoegen aan onze afspeellijst.”

Foto: Trudy van den Berg
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 22 okt.
Districtsbeker
Voorschoten '971-1Kagia *w.n.s.
Oefenwedstrijd
OFC 1-1Quick Boys
Za. 26 okt.
GVVV14.30Noordwijk
SteDoCO14.30VVSB
Ter Leede14.30Jong Almere City FC
Ajax (ama.)14.30FC Lisse
Achilles Veen14.30FC Rijnvogels
DSO14.30Valken'68
Kagia14.30Wateringse Veld
FC Oudewater14.30VVSB (zat.)
Kozakken Boys15.00Katwijk
Quick Boys15.00Scheveningen
Van Nispen (zat.)15.00Berkel
Warmunda15.00LSVV '70
Rijnsburgse Boys15.30AFC
Zo. 27 okt.
Alphense Boys14.00SJC
DOSR14.00Hillegom
Laakkwartier14.00Foreholte
Wippolder14.00Teylingen
Voorschoten '9714.00Van Nispen (zon.)