Normaal gesproken houdt hij op zondag de ballen uit het doel bij Warmunda, maar hij staat ook geregeld achter de draaitafel! Michael Christen is als DJ lekker aan de weg aan het timmeren en draait regelmatig op borrels en vette feesten. Vijftien nummers uitkiezen, vond de doelman lastig, maar het is zeker een toffe lijst geworden! 

Vicious Circle – Promo: 

,,Dit is één van de nummers die ik hoorde toen ik muziek serieus ging volgen. Ik heb hem voor het eerst gehoord op Mysteryland in 2001. Dat zegt ook wel wat over m’n leeftijd hé? Dit was toen de eerste plaat die ik daar hoorde en sindsdien is die nooit meer uit m’n lijstjes gegaan. Ik luister hem soms nog wel eens in de auto. Om de oude tijd terug te halen.”

Loreley – Kölsch:

,,Met deze plaat kwam ik voor het eerst in aanraking op Awakenings. Het is wat zweverig met details. Ik vond het zelf toen wel ‘catchy’. Ik heb dit nummer heel vaak gedraaid toen ik net begon als DJ. In het begin heb ik echt weken gezocht naar dit nummer.. Uiteindelijk heb ik hem wel eens bij Bollenstreek Omroep gedraaid. Dit nummer staat altijd op m’n afspeellijst en het was voor mij ook een beetje de overgang van Techno naar House.”

Break Stuff – Limp Bizkit: 

,,Ik had ook een paar andere nummers kunnen neerzetten van Limp Bizkit, maar deze is het uiteindelijk geworden. Hoe ik erop ben gekomen? Dat is wel een grappig verhaal! Toen ik voor het eerst naar Amerika ging, sliep ik bij een gezin in huis. Daar luisterden ze veel deze muziek. Ik ben het daarna blijven luisteren en het is gewoon tof! Het is een beetje 90’s en 00’s en het leuke is dat ik de laatste tijd veel geboekt word voor dat soort feesten.”

Wine & Kotch – J Capri: 

,,Heb jij hier veel op staan dansen? Deze muziek is een beetje de weg die ik de laatste tijd bewandel. Het is wat meer Urban-muziek. Ik draai dit vooral bij het jongere publiek. Het blijft een lekkere plaat, maar ik had ook Lil’ Kleine, Sevn Alias of Boef hier neer kunnen zetten, want die gasten doen het altijd goed.”

One Way – Chris Stussy: 

,,Ja, deze naam moet er gewoon in staan!  Je collega Frank (Venema, red.) en ik hebben hem samen een beetje ontdekt bij Club Aquilani. Daar hebben Frank en ik hebben hem een podium gegeven, haha. Hij draait nu ook op grote feesten zoals Straf_werk en pleinvrees.”


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 14 dec.
HHC Hardenberg14.30Quick Boys
Noordwijk 14.30Jong FC Volendam
FC Lisse 14.30DVS'33
FC Rijnvogels 14.30Sportlust'46
SVC'0814.30Valken'68
Kagia14.30DSO
Te Werve 14.30Van Nispen (zat.)
FC Oegstgeest14.30VVSB (zat.)
Warmunda 14.30MMO
Spakenburg 15.00Rijnsburgse Boys
VVSB 15.30Harkemase Boys
Katwijk 15.30IJsselmeervogels
GOES18.00Ter Leede
Zo. 15 dec.
MSC14.00SJC
Concordia 14.00Hillegom
Oliveo 14.00Foreholte
Teylingen 14.00DOSR
Van Nispen (zon.) 14.00FC Aalsmeer