width=

Onze muziekrubriek draait weer op volle toeren. Mitchell Theuns, middenvelder van VVSB kreeg in de wedstrijd tegen Kozakken Boys een rode kaart en zit op dit moment nog een schorsing uit. Maar sinds hij een paar maanden geleden neerstreek in Noordwijkerhout bleek hij ineens de DJ in de kleedkamer te zijn van de tweededivionist.  

Cartier – Dopebwoy:

,,Dit is een nummertje voor de jongere generatie in de kleedkamer. Voor mij persoonlijk zit er wel betekenis aan, want één van de rappers is een klant van ons (werkzaam in een sportzaak). Op Youtube heb je een kanaal dat 101 Barz heet en daar was 3robi aan het rappen in een trainingspak dat hij bij ons had gekocht. Ik denk dat je ook een bepaalde mix in de kleedkamer moet hebben. Je hebt toch te maken met verschillende leeftijden en generaties.”

,,Hoe het komt dat ik gelijk DJ ben geworden bij VVSB? Ik heb in de voorbereiding gevraagd of ik een keer muziek mocht opzetten en het eerste nummertje was meteen raak. Toen vroegen de jongens aan me of ik ook op wedstrijddagen de muziek wilde gaan regelen. Overigens was ik bij Rijnvogels ook al de DJ. De jongens mogen wel verzoeknummertjes aandragen, maar dan luister ik eerst zelf of het wel wat is.”

Obsesion – Aventura: 

,,Obsession is een lekker Spaanstalig nummertje. Ik luister naar Spaanse muziek, omdat ik familie heb wonen op Gran-Ganaria. Als je daar familie hebt, dan luister je natuurlijk ook naar de muziek die ze daar luisteren. Voor mij werkt dit nummer echt relaxt. Het helpt me om in m’n concentratie te komen voor de wedstrijd. Ik kom er soort van door in een flow.”

Sweet Dreams – La Bouche: 

,,Een nummer uit de 90’s. Ik kom zelf ook uit die generatie en voor mij zijn dat wel de gouden jaren van de muziek geweest. Maar dat is meer persoonlijk. Dit nummer luisteren we wel eens voor de wedstrijd of tijdens een busreis. Vooral de oudere generatie vindt dit nummer lekker.

Celebrate – Bracket: 

,,Dit is een Afrikaans nummer en volgens mij Ghanees. Ik vind Afrikaanse muziek over het algemeen vrolijke muziek met een goede beat. Dit soort muziek luister ik, omdat één van m’n vrienden uit Ghana komt. Zo leren we elkaars cultuur een beetje kennen. Als ik in de kroeg sta in Amsterdam, dan hoor je over het algemeen veel André Hazes. Dan is het ook wel eens leuk om dit soort muziek te horen.”

Les menottes –  L’Algérino: 

,,Ook dit nummer is afkomstig uit Afrika. Ik was afgelopen zomer op vakantie naar Marokko in Marrakech. Het is een Algerijns nummer, maar het werd daar vaak gedraaid. Wat ik het belangrijkste aan muziek vind, is dat het lekker klinkt. Ik ben sowieso veel met muziek bezig. Ik probeer altijd wel nieuwe muziek te ontdekken. Daarom is mijn muziekkeuze ook zo breed.”

Foto: Orange Pictures

 


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC20.00Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp20.15Hillegom