Thomas Duivenvoorden is vrijdagmiddag in Zwolle verkozen tot beste trainer van West 2 dit seizoen. De coach van Quick Boys kreeg tijdens het VVON Congres in het MAC³PARK stadion de voorkeur boven Leen van Steensel (Barendrecht) en Peter Wubben (Spijkenisse), die ook genomineerd waren.

Vorig seizoen behoorde Duivenvoorden ook tot de gegadigden, maar toen ging Katwijk-trainer Anthony Correia met de onderscheiding aan de haal. Nu, een jaar later, zijn de bloemen wél voor de Noordwijkerhouter, die met zijn ploeg indruk maakte in het bekertoernooi. Daarnaast draait Quick Boys onder zijn leiding al het gehele seizoen mee in de bovenste regionen van de Betnations Divisie.

In West 1 werd Chris de Graaf uitgeroepen tot beste coach. De Spakenburger-trainer had onder meer concurrentie van Jasper Ketting (HBC), die volgend seizoen de scepter zwaait bij Katwijk op de Krom. Sander Middelbeek (Ajax amateurs) was de derde genomineerde.

Om in aanmerking te komen voor een VVON Award dient een coach hoofdtrainer te zijn op UEFA A-niveau: Eerste Klasse of hoger.

Foto: Orange Pictures

Lees ook: Thomas Duivenvoorden en Jasper Ketting genomineerd voor trainerswards

POPULAIRE BERICHTEN