De meest scorende spelers van de maand is in mei opnieuw een middenvelder geworden. Ivailo Staal wist namens FC Rijnvogels het meest de goal te vinden. Met vijf treffers eindigde de naar Quick Boys vertrekkende voetballer boven Jaap Zwetsloot (Teylingen) en Jeffrey van der Geest (Van Nispen zon.), die beiden in totaal ook vijf doelpunten maakten maar hun goals waren minder waard (respectievelijk factor 1,2 en 1 ten opzichte van 1,39). 

Voor Staal is zijn sterke laatste maand een mooie afsluiting van een roerige periode bij FC Rijnvogels. ,,De eerste seizoenshelft ging het bij ons natuurlijk allemaal wat stroef. Vlak na de winterstop besloot ik om naar Quick Boys te gaan. Toen ik heb mezelf voorgenomen om er nog het beste van te maken. Dat is met het hele team wel gelukt.”

In zijn allerlaatste thuiswedstrijd voor de Vogels, tegen Nootdorp (7-1 winst), scoorde Staal maar liefst vier keer. Al zijn doelpunten maakte hij toen met het hoofd. ,,Dat was een heel mooi afscheid van het thuispubliek. Zo’n grote overwinning is altijd lekker en dat die doelpunten mij uiteindelijk nog deze titel op leveren, is helemaal mooi”, aldus een tevreden Staal.

Lees ook: ‘‘Quick Boys trekt rappe buitenspeler aan’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 14.30Kagia
Van Nispen (zat.) 14.30Soccer Boys
Valken'68 14.30RCL
VVSB (zat.) 14.30 FC VVC
FC Boshuizen 14.30Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)