De meest scorende spelers van de maand is in mei opnieuw een middenvelder geworden. Ivailo Staal wist namens FC Rijnvogels het meest de goal te vinden. Met vijf treffers eindigde de naar Quick Boys vertrekkende voetballer boven Jaap Zwetsloot (Teylingen) en Jeffrey van der Geest (Van Nispen zon.), die beiden in totaal ook vijf doelpunten maakten maar hun goals waren minder waard (respectievelijk factor 1,2 en 1 ten opzichte van 1,39). 

Voor Staal is zijn sterke laatste maand een mooie afsluiting van een roerige periode bij FC Rijnvogels. ,,De eerste seizoenshelft ging het bij ons natuurlijk allemaal wat stroef. Vlak na de winterstop besloot ik om naar Quick Boys te gaan. Toen ik heb mezelf voorgenomen om er nog het beste van te maken. Dat is met het hele team wel gelukt.”

In zijn allerlaatste thuiswedstrijd voor de Vogels, tegen Nootdorp (7-1 winst), scoorde Staal maar liefst vier keer. Al zijn doelpunten maakte hij toen met het hoofd. ,,Dat was een heel mooi afscheid van het thuispubliek. Zo’n grote overwinning is altijd lekker en dat die doelpunten mij uiteindelijk nog deze titel op leveren, is helemaal mooi”, aldus een tevreden Staal.

Lees ook: ‘‘Quick Boys trekt rappe buitenspeler aan’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Wie maakt de meeste goals?

Programma & Uitslagen

Di. 13 nov.
Districtsbeker
FC Rijnvogels8-0Charlois (zon.)
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-3Rijnsburgse Boys
Quick Boys3-4Westlandia
Za. 17 nov.
ASWH3-3Noordwijk
Harkemase Boys1-4Quick Boys
FC Lisse2-0Jong FC Groningen
Ter Leede4-1Capelle
FC Rijnvogels0-2Jodan Boys
RCL2-1Valken '68
Be Fair3-0Van Nispen (zat.)
VVSB (zat.)4-2BSC '68
Kagia5-1vv IJmuiden
Katwijk 0-0Jong Vitesse
Spakenburg1-1Rijnsburgse Boys
VVSB2-0Scheveningen
SJC2-1De Dijk
Zo. 18 nov.
Hillegom2-3LSVV
Foreholte1-4Altior
ONA1-2Teylingen
Van Nispen (zon.)1-2DIOS