Een jaar lang mochten mochten jullie allemaal een gokje wagen in onze Toto. Elke week namen we ook een speler apart, die over zijn club mocht praten en tegelijkertijd een spelletje mocht spelen. Elke club kwam één of meerdere keren aan bod. Een flinke lijst van bijna 30 spelers hebben de revue gepasseerd. Niemand van de ondervraagde spelers haalde de honderd procent, maar twee mannen kwamen wel heel dicht in de buurt.

Stefan Stam en Henry Opoku behaalden beiden 83 procent, anders gezegd vijf uit zes, toen zij op hun wedstrijden mochten gokken. Twee leiders, beiden spelend in hetzelfde dorp, beiden wij bij een andere vereniging. De gezonde rivaliteit op het veld, ook in de Toto-voorspelling. We hadden ons geen beter schouwspel kunnen wensen.

Om toch tot een winnaar te komen, werd er besloten een heuse play-off te spelen in één van de laatste rondes van de nacompetitie. Dat de heren ontzettend aan elkaar gewaagd waren, bewees ook die uitslag wel. Weer speelden beiden heren gelijk.

Een ultieme finale tot gevolg afgelopen week. Wie is de winnaar? Welke wedstrijd is de uiteindelijk scherprechter geworden? Stefan Stam en Henry Opoku gokten beiden goed op Hillegom en SJC. De wedstrijd tussen Teylingen en FC Lisse zou de eindelijke beslissing worden.

En die is gevallen! Henry Opoku is de grote winnaar van de Toto-voorspelling onder de spelers. De verdediger van Quick Boys gokte op Teylingen en kreeg gelijk. Natuurlijk mag Henry binnenkort uit eten, maar het allerbelangrijkste is toch de eer en de roem. Henry Opoku mag zich een jaar lang de beste voorspeller op het voetbalveld noemen in onze schitterende regio! Gefeliciteerd Henry. En alvast eetsmakelijk.

Foto: Hans van Duijn


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC20.00SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk20.00FC Lisse
Warmunda 20.00Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede19.00SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk14.30HHC Hardenberg
FC Lisse14.30SteDoCo
Sporting Leiden14.30VVSB (zat.)
ASWH15.00Quick Boys
Warmunda15.00Hazerswoude Boys
Katwijk15.30De Treffers
Koninklijke HFC15.30Rijnsburgse Boys
VVSB18.00GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels14.30Roda '76
Brielle14.30Kagia
Zo. 17 nov.
ASC14.00Foreholte
Van Nispen (zon.)14.00Spaarnwoude