Totovoorspelling Jaap KloosVorige week liet Laurens Mouter zijn licht schijnen over onze Toto. Hij wist twee wedstrijden goed te voorspellen. Vandaag is het de beurt aan RTV Katwijk Sport-eindredacteur Jaap Kloos. Hij voorspelt de vijf wedstrijden uit de VIDB Toto.

,,FC Lisse – GVVV, laten we daar een tweetje op inzetten. Lisse is niet echt lekker bezig de afgelopen tijd. Ze zitten in een dip. GVVV is zich juist aan het herstellen en komt een beetje terug in het oude ritme van vorig jaar. Ze weten weer wat wedstrijden te winnen en gaan daardoor weer meedoen. Ook heb ik heel erg veel vertrouwen in de coach van GVVV, Erik Assink, dus dat zit wel goed daar.’’

Katwijkse derby

Vandaag staat de Katwijkse derby FC Rijnvogels – Quick Boys op het programma. ,,Dat wordt een wedstrijd waarvan ik denk dat het heel erg lang gelijk op zal gaan. Maar uiteindelijk denk ik toch dat de ervaring van Quick Boys de doorslag zal geven. Jaap van Duijn zou wel eens de winnende goal kunnen maken, dus ik denk een winstpartij voor de ploeg van Ted Verdonkschot.’’

Een andere club uit de gemeente Katwijk, Valken ’68, neemt het op tegen HBOK. ,,Daar zet ik een gelijkspelletje op. Ik denk dat Valken is geschrokken van de nederlaag van vorige week. Ze zullen daardoor wat behoudender gaan spelen. Tevens is het altijd lastig om tegen Amsterdamse clubs te spelen, maar een gelijkspel moeten de Valkenburgers er wel uit kunnen halen.’’

Voordeel

SJC krijgt SDO op bezoek. ,,Daar gok ik op winst voor SJC. Ik denk dat de Noordwijkers het thuisvoordeel hebben en volgens mij hebben ze al een paar jaar een relatief vaste spelersgroep. Ze zijn dus goed op elkaar ingespeeld.” Kloos verwacht tot slot dat Van Nispen bij Voorschoten ’97 gaat verliezen, ,,Ik denk dat de ervaring bij Voorschoten de doorslag gaat geven. Ik weet dat Voorschoten graag omhoog wil, dus die zullen deze wedstrijd alles gaan geven.’’

De voorspelling van Jaap Kloos:

2 – 2 – X – 1 – 1

Tekst: Danny van den Bosch


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 13 jul.
Oefenwedstrijd
FC Rijnvogels4-0FC Lisse
Za. 20 jul.
Oefenwedstrijd
Katwijk14.30FC Rijnvogels