Afgelopen week zijn we weer begonnen met de VIDB Toto en aansluitend hierop trappen we vandaag af met een nieuw seizoen van de rubriek: ‘Toto voorspelling van…’. Iedere week voorspelt een speler of trainer van een Bollenstreekclub de zes wedstrijden uit onze Toto. Quick Boys-spits Yordi Teijsse begint. Opvallend: hij ziet geen enkele thuisploeg winnen.

Bollenstreekderby

,,Raily gaat er in de laatste minuten nog wel eentje inprikken’’, aldus Teijsse. ,,FC Lisse is het seizoen goed begonnen en beide teams zullen aan het begin van deze derby aan elkaar gewaagd zijn.” Ondanks dat de Lissenaren goed bezig zijn, verwacht Teijsse dat de punten meegaan naar Rijnsburg. ,,In de slotfase van de wedstrijd gaan de Uien toeslaan en pakken ze via Ignacio de drie punten.”

Quick Boys, de huidige club van de Amsterdammer, zal te sterk zijn voor zijn voormalige club Ter Leede ,,Ik denk dat Ter Leede al vroeg in de wedstrijd op voorsprong komt. Na rust zullen ze gaan afzwakken en gaan wij daarvan profiteren. Als we de gelijkmaker hebben gemaakt, pakken we ze en blijven de punten niet op De Roodemolen’’.

Het vijfde seizoen van Valken ’68-trainer Andries Wendt begint niet rooskleurig volgens de spits. De Valkenburgers gaan bij de terugkeer in de Eerste Klasse in eigen huis verliezen van het uit Alphen aan den Rijn komende ARC. ,,ARC is een mooie ploeg en ik schat in dat de Alphenaren dit seizoen alles op alles gaan zetten om te promoveren naar de Hoofdklasse.”

Eerste winst VVSB, gelijkspel SJC en Van Nispen

VVSB pakt zondag volgens Teijsse zijn eerste winstpartij van het seizoen. ,,Ik ben VVSB in de voorbereiding ook tegengekomen en ze hebben een redelijk goed team. Ondanks de slechte start van het seizoen gaan ze tegen HBS de drie punten meepikken.”

SJC is Teijsse in het verleden weleens tegengekomen en toen was het een leuke ploeg. ,,Van Stormvogels weet ik niet heel erg veel, maar ik denk dat deze wedstrijd in een gelijkspelletje eindigt.”

De wedstrijd DOSR – Van Nispen in de Derde Klasse A Zondag is ook lastig te voorspellen voor Yordi.  ,,Ook deze twee teams komen mij niet heel erg bekend voor. Het is voor mij dus een beetje gissen, maar ook hier gok ik dat beide teams het seizoen beginnen met een remise.”

De voorspelling van Yordi Teijsse:

2 – 2 – 2 – 2 – X – X

Tekst: Danny van den Bosch


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS1-0SJC
Districtsbeker
Hillegom2-4HBC
ROAC0-0Foreholte
Teylingen0-2VUC
Van Nispen (zon.)3-1REMO