Maik van Zanten en Lars Duindam voetballen ook volgend seizoen bij vv Noordwijk. Van Zanten gaat daarmee zijn elfde seizoen in voor de Noordwijkers. De aanvaller kwam in 2007 over van de jeugd van Telstar. Hij maakte in de tussentijd een uitstapje naar FC Lisse, maar keerde na één seizoen weer terug op Sportpark Duinwetering.

Duindam een vaste waarde geworden in het tweede elftal van de derdedivisionist. Volgens de Noordwijkers gaat hij het komende jaar een poging doen om zich in het keurkorps te spelen van Kees Zethof. Ook Van Zanten maakte het afgelopen seizoen vooral minuten in het tweede. De voetballer sukkelde van de ene blessure naar de andere in de afgelopen seizoenen en wil samen met de staf in Noordwijk er weer zorgen dat hij topfit wordt, valt te lezen op de website van de Noordwijkers.

Selectie 2018 / 2019

vv Noordwijk

Blijft: Kees Zethof (trainer), Emiel Wendt (vertrekt tijdelijk naar Amerika), Maurice van der Neut, Rob Overvliet, Nick van Staveren, Martijn le Congé, Brayen Bröcker, Roy Rondeltap, Denzel James, Kasper Michel, Tjeerd Westdijk, Thomas Reynaers, Huig van Duijn, Aron Wijsman, Jelle van der Niet, Lars Duindam, Maik van Zanten

Nieuw: Marcley Manuela (Nootdorp), Noah Libbenga (Alphense Boys), Mike van Vliet (DOSR), Sabir Achefay (vv Katwijk), Dennis van Rijn (Zwaluwen), Marcel Akerboom (assistent-trainer)

Vertrekt: Mustafa Amezrine (per direct, Spijkenisse), Jim van der Krogt (Ter Leede), Ruperto Dorothea (Spijkenisse), Jeroen Borsboom (ARC), Diederick Hoogerwaard (n.n.b.), Sonny ten Hoope (VVSB), Sander Bosma (Van Nispen zat.), Raymond Manuputty (wereldreis), Ronnie de Roode (FC Boshuizen), Lars Warmenhoven (Van Nispen zat.), John van Veen (assistent-trainer)

Archieffoto: Ron van der Linden

Lees ook: ‘Van Eeuwijk per direct weg bij FC Lisse’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Wie maakt de meeste goals?

Programma & Uitslagen

Za. 26 jan.
Ajax (ama.)14.30Noordwijk
DVS'3314.30Quick Boys
ODIN'5914.30FC Lisse
Jong FC Den Bosch14.30Ter Leede
FC Rijnvogels14.30Spijkenisse
DSO14.30Valken '68
VVSB (zat.)14.30Van Nispen (zat.)
Kagia14.30Koninklijke HFC (zat.)
Katwijk15.30De Treffers
Rijnsburgse Boys15.30Jong Almere City FC
Jong Vitesse15.30VVSB
SJC18.00Harkemase Boys
Zo. 27 jan.
Hillegom14.00DSOV
Foreholte14.00Teylingen
RKDES14.00Van Nispen (zon.)
ASC14.00Warmunda