Maik van Zanten en Lars Duindam voetballen ook volgend seizoen bij vv Noordwijk. Van Zanten gaat daarmee zijn elfde seizoen in voor de Noordwijkers. De aanvaller kwam in 2007 over van de jeugd van Telstar. Hij maakte in de tussentijd een uitstapje naar FC Lisse, maar keerde na één seizoen weer terug op Sportpark Duinwetering.

Duindam een vaste waarde geworden in het tweede elftal van de derdedivisionist. Volgens de Noordwijkers gaat hij het komende jaar een poging doen om zich in het keurkorps te spelen van Kees Zethof. Ook Van Zanten maakte het afgelopen seizoen vooral minuten in het tweede. De voetballer sukkelde van de ene blessure naar de andere in de afgelopen seizoenen en wil samen met de staf in Noordwijk er weer zorgen dat hij topfit wordt, valt te lezen op de website van de Noordwijkers.

Selectie 2018 / 2019

vv Noordwijk

Blijft: Kees Zethof (trainer), Emiel Wendt (vertrekt tijdelijk naar Amerika), Maurice van der Neut, Rob Overvliet, Nick van Staveren, Martijn le Congé, Brayen Bröcker, Roy Rondeltap, Denzel James, Kasper Michel, Tjeerd Westdijk, Thomas Reynaers, Huig van Duijn, Aron Wijsman, Jelle van der Niet, Lars Duindam, Maik van Zanten

Nieuw: Marcley Manuela (Nootdorp), Noah Libbenga (Alphense Boys), Mike van Vliet (DOSR), Sabir Achefay (vv Katwijk), Dennis van Rijn (Zwaluwen), Marcel Akerboom (assistent-trainer)

Vertrekt: Mustafa Amezrine (per direct, Spijkenisse), Jim van der Krogt (Ter Leede), Ruperto Dorothea (Spijkenisse), Jeroen Borsboom (ARC), Diederick Hoogerwaard (n.n.b.), Sonny ten Hoope (VVSB), Sander Bosma (Van Nispen zat.), Raymond Manuputty (wereldreis), Ronnie de Roode (FC Boshuizen), Lars Warmenhoven (Van Nispen zat.), John van Veen (assistent-trainer)

Archieffoto: Ron van der Linden

Lees ook: ‘Van Eeuwijk per direct weg bij FC Lisse’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 16 apr.
Districtsbeker
FC 's-Gravenzande4-0Ter Leede 2
Za. 20 apr.
Barendrecht1-1Katwijk
FC Lisse5-0Achilles '29
SJC0-5Eemdijk
DFS Opheusden0-2Ter Leede
TAVV2-5Valken '68
CVC Reeuwijk1-4Van Nispen (zat.)
DWO3-0VVSB (zat.)
Quick Boys2-0Noordwijk
Rijnsburgse Boys3-1De Treffers
Jong Sparta2-1VVSB
Overbos2-7Kagia
TAC '906-1Foreholte
Jong FC Den Bosch2-1FC Rijnvogels
Ma. 22 apr.
Hillegom2-3sv Hoofddorp
ESTO1-1Teylingen
Warmunda3-1Madestein