Wat een mooie editie van de Foto van de Week was het dit keer. Er werd maar liefst 112 keer gestemd, een nieuw record. Dus allereerst: iedereen enorm bedankt voor het stemmen! Daarbij werden de stemmen ook redelijk goed verdeeld over met name drie van de vier foto’s. Het zorgde automatisch voor een spannende strijd.

Op nummer drie vinden we het mooie plaatje van de drie ‘boefjes’ uit Katwijk, genietend van een welverdiend bakje chips na een gewonnen wedstrijd. Zij kregen toch nog 26 stemmen. Plek twee verschilde uiteindelijk maar acht stemmen van de winnaar. Hier vinden we het prachtige sfeerbeeld van de Katwijkse derby tussen FC Rijnvogels en Quick Boys (38 stemmen).

Maar de taart van Bakkerij Pompe zal worden opgegeten door het G1-team van VV Katwijk. Tenminste, wij gaan ervan uit dat Henk Kasius de buit gaat delen met zijn mannen. Maar liefst vier overwinningen op rij zorgde voor de euforie die perfect is weergegeven op de bovenstaande foto. Ga ervan genieten mannen! Ze kregen maar liefst 46 van de 112 stemmen.

Komend weekend is er natuurlijk weer een nieuwe Foto van de Week. Blijf dus je foto’s insturen naar foto@voetbalindebollenstreek.nl en maak kans op zo’n heerlijke taart van Bakkerij Pompe uit de Zilk!


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 25 mei
Quick Boys3-1ONS Sneek
Noordwijk4-0Eemdijk
SteDoCo2-5FC Lisse
ASWH3-1SJC
Ter Leede2-0FC 's-Gravenzande
RKAV Volendam3-5FC Rijnvogels
Valken '684-3SVC '08
Van Nispen (zat.)1-2Lugdunum
VVSB (zat.)3-1Be Fair
VVC FC1-1Kagia
Koninklijke HFC4-0Katwijk
GVVV6-5Rijnsburgse Boys
VVSB6-2FC Lienden
Zo. 26 mei
FC Boshuizen1-2Hillegom
Teylingen2-1HVV
Foreholte1-1ONA