Shirt elftal van het jaar_hagaryHet middenveld is met de uitverkiezing van de aanvallende middenvelder compleet. Het verdedigende blok Susan en Hoek wordt aangevuld met de nodige creativiteit uit Lisse. Maar eerst beginnen we zoals altijd met de nummer drie. Daar vinden we de spil van het Noordwijkse middenveld, Stefan Mertens. De Noordwijker verzamelde 148 stemmen (10%) en wist daarmee Martin van Eeuwijk, ook niet de minste, met slechts drie vier stemmen voor te blijven. Mertens is in de tweede seizoenshelft opgeleefd en als vanouds belangrijk voor de rood-witten. Onlangs verlengde hij zijn contract met een jaar.

Voor plek twee blijven we in Noordwijk. Good old John Hoogeveen (SJC) is volgens zijn trainer Laurens Mouter in de vorm van zijn leven. De ervaren Hoogeveen verzamelde 227 stemmen (15%) en is dit seizoen met zijn routine de motor op het middenveld aan de Lageweg. Ook hij heeft inmiddels bekend gemaakt er nog een jaartje aan vast te knopen.

De onbetwiste nummer één is echter Hanne Hagary. De aanvallende middenvelder van FC Lisse verzamelde maar liefst 342 stemmen, zo’n 23% van het totaal. Hagary, normaliter een spits, speelt dit seizoen voor het eerst op de nummer 10-positie en dat bevalt hem uitstekend. Ook in Lisse zijn ze, getuige zijn uitverkiezing, tevreden over zijn prestaties. Des te jammer dat de Amsterdammer volgend seizoen niet meer in het geel-blauw speelt. Onlangs maakte Hagary bekend dat hij overstapt naar  de rode kant van de Westmaat. Morgen volgt een uitgebreide reactie van de middenvelder.

Spek je Club is wederom verantwoordelijk voor de sponsoring van de nummer 10. De teller bij Noordwijk staat inmiddels op € 120,-. Maar ook bij Katwijk gaat het langzaam lopen. Daar is inmiddels ruim € 37,- gespaard. Ook gratis lid worden van Spek je Club? Neem dan contact op [email protected].

aanv middenvelder

Foto: website FC Lisse

POPULAIRE BERICHTEN