Shirt elftal van het jaar_hamdiDe tweede speler in ons Elftal van het Jaar is bekend. In totaal werd er maar liefst 1162 keer gestemd, waarvoor dank! Het lag deze week iets dichter bij elkaar dan bij de zoektocht naar de beste keeper. De uiteindelijke winnaar kreeg daarbij tegenstand uit onverwachte hoek, maar wist zijn plek in het elftal toch veilig te stellen. Voordat we daar echter verder op in gaan, beginnen we met de nummer drie. Daar vinden we Raymond Manuputty van VV Noordwijk. Hij kreeg 132 (11 %) van de 1162 stemmen, wat toch niet niks is.

Op nummer twee vinden we verrassend de man die het de winnaar lang lastig wist te maken. Joost Meiland van FC Lisse Zondag verzamelde maar liefst 222 stemmen! Maar het bleek net niet genoeg voor een plek in het Elftal van het Jaar. Zo zie je maar, niet alleen de spelers uit de Topklasse maken kans op een plek in het elftal.

De absolute winnaar is Omar Hamdi, de rechtsback van VVSB die volgend jaar in het oranje van Katwijk speelt. Hamdi ging vanaf het begin aan kop en wist deze plek tot het einde vast te houden. Uiteindelijk bleef de teller steken op 296 stemmen, dat neerkomt op 25% procent van het totaal. Door zijn uitverkiezing vergezelt de VVSB’er Atam Koroglu die vorige week als beste keeper werd gekozen. Morgen volgt een uitgebreide reactie van Hamdi.

Zijn shirt wordt, net als dat van Koroglu, gesponsord door Spek je Club. Spek je Club is een slimme manier waarmee jij je club kan ‘spekken’ met de aankopen die je online doet. Binnenkort sluiten VV Katwijk, VV Noordwijk en de Edwin van der Sar Foundation zich aan bij dit nieuwe, innovatieve concept.

Morgen verschijnt de nieuwe poll online. We gaan deze week op zoek naar de beste rechter centrale verdediger van de Bollenstreek. Dus breng je stem uit en zorg ervoor dat centrale verdediger van jouw club in ons Elftal van het Jaar komt!

Wil jij ook een positie in het elftal van het jaar sponsoren? Neem dan contact op met de redactie via het contactforumulier. 

poll rechtsback

POPULAIRE BERICHTEN