Shirt elftal van het jaar_serbonyWat was het een nek-aan-nekrace. Gisteren om 23.00 uur, met nog een uur op de klok, ontliepen Giovialli Serbony en Raily Ignacio elkaar nauwelijks. Het verschil was toen welgeteld één stem. Uiteindelijk liep het gaatje op tot vijf stemmen om twaalf uur. Door die spannende strijd kreeg de nummer drie slechts 8% van de stemmen. FC Lisse-speler Renaldo Jongebloet ontving acht stemmen meer dan Jeroen Ketting van Quick Boys. De 25-jarige spits is dit seizoen, na een jaar blessureleed, een vaste waarde in het basisteam van Misha Salden. Hij scoorde tot dusver zes maal.

Gaan we door met de nummer twee. Daar vinden we de dit seizoen zo trefzekere spits van Rijnsburgse Boys, Raily Ignacio. Hij moest uiteindelijk Serbony voor zich dulden, maar dat doet niets af aan het uitstekende seizoen dat de Hagenees dit seizoen speelt. Ignacio maakte dit seizoen tot dusver 19 goals en is daarmee erg belangrijk voor het team van Niek Oosterlee. Ignacio kreeg 338 stemmen, zo’n 27% van het totaal.

Dat brengt ons dus bij de nummer een. Giovialli Serbony, spits van VVSB, kreeg 343 stemmen en daarmee automatisch een plek in ons Elftal van het Jaar. De sterke spits van de Noordwijkerhouters maakt dit seizoen vooral indruk door zijn balvastheid en zijn vermogen om mee te voetballen. Daarmee is hij een belangrijke schakel bij de Topklasser uit Noordwijkerhout. Morgen volgt een reactie van Serbony.

Op de borst van Serbony zien we opnieuw Spek je Club, de hoofdsponsor van ons Elftal van het Jaar. Wil jij als club net als VV Noordwijk en VV Katwijk je aansluiten bij dit nieuwe initiatief? Neem dan contact op met Lennart Ruigrok, via [email protected].

Foto: Tino Stulen

spits

POPULAIRE BERICHTEN