Shirt elftal van het jaar_vanduynNa elf weken is ons Elftal van het Jaar bekend. Morgen starten we de laatste verkiezing: wie is de beste trainer van de Bollenstreek? Maar eerst de uitverkiezing van de linksbuiten. Die was feitelijk na een dag al beslist. Hoe dat precies kan, komen we zo op. We beginnen zoals gewoonlijk met de nummer drie. Daar vinden we de dekselse linksbuiten van FC Lisse Koen Fokkema. Fokkema kreeg 112 (9%)  stemmen. De 22-jarige aanvaller is ook dit seizoen weer belangrijk voor de geelblauwen. Met zeven goals is hij de clubtopscorer.

Voor plek twee reizen we af naar De Boekhorst. VVSB’er Koen Bosma verzamelde 84 stemmen van het totaal. De vrijetrappenspecialist is dit jaar uitgegroeid tot een belangrijke kracht in het aanvalsspel van de Noordwijkerhouters. Bosma verlengde onlangs zijn contract en is dus ook volgend seizoen nog actief bij de zondagtopklasser.

De absolute winnaar is echter publiekslieveling Jaap van Duijn. De linksbuiten van de Katwijkers verzamelde maar liefst 506 stemmen, zo’n 40% van het geheel. Nadat Quick Boys reeds Milan Hoek en Mike Derlagen afvaardigde voor het Elftal van het Jaar, hadden zij nog recht op slechts een plek. Middels een interne poll werd massaal gekozen om voor Jaap van Duijn te gaan. Met resultaat. Morgen volgt een uitgebreide reactie van de Katwijker.

We nemen daarmee ook afscheid van onze hoofdsponsor die voor de laatste maal op het shirt staat. Spek je Club is inmiddels succesvol gelanceerd bij VV Noordwijk en VV Katwijk. Beide clubs hebben een behoorlijk bedrag gespaard, Noordwijk zelfs al meer dan € 300,-. Benieuwd hoe het werkt? Neem eens contact op met [email protected].

uitslag toto jvduijn

POPULAIRE BERICHTEN