Het weekend zit er weer op. Hoogste tijd om te kijken of er iemand in geslaagd is alle vijf de wedstrijden uit onze Toto goed te voorspellen. Op het spel stond een diner bij Chique & Simpel in Lisse. Zouden we iemand blij mogen maken?

Katwijk hield in de burenruzie tegen Rijnsburgse Boys de drie punten op de Krom. Marciano Mengerink zette de oranjehemden in het eerste bedrijf verdiend op voorsprong. Hoewel de gastheer daarna nog een aantal dotten van kansen kreeg, bleef de marge steken op slechts één doelpunt. Jeffrey Koemans kreeg namens de Uien in de blessuretijd de mogelijkheid op de 1-1, maar de aanvaller stuitte op Katwijk-keeper Atam Koroglu: 1-0.

Kustderby
In de derby tussen Noordwijk en Quick Boys in de Hoofdklasse B werden de punten gedeeld. Op de Duinwetering nam de thuisploeg via een treffer van Emiel Wendt de leiding, maar Yordi Teijsse zette er namens de Katwijkers ook een goal tegenover: 1-1. Door de overwinning blijft Quick Boys lijstaanvoerder. De equipe van Jan Zoutman wordt met één punt verschil op de voet gevolgd door Noordwijk.

Teylingen-spelers Dorus van der Voort en Sepehr Safi waren zonder enige twijfel de matchwinners in de wedstrijd tegen SJZ. In Sassenheim stapten de mannen van Laurens Mouter met een 7-0 overwinning het veld af. Van der Voort nam liefst vijf treffers op zijn rekening. Safi droeg met twee doelpunten ook zijn steentje bij.

UITSLAGWEEK7

De juiste voorspelling was:
1 – X – 1 – X – 1

Tijd voor de vraag der vragen. Is de Toto gevallen? We kunnen goed nieuws brengen! Bart van der Zwet slaagde erin de Toto helemaal goed te voorspellen. Gefeliciteerd! Jij gaat uiteten bij Chique & Simpel in Lisse.

Deze week verschijnt er, in verband met het zeer beperkte programma, geen Toto. Volgende week woensdag kunnen jullie weer voorspellen.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 7 dec.
Excelsior'31 2-2FC Lisse
Ter Leede 4-3VVOG
SC Feyenoord 3-0FC Rijnvogels
SVC'083-2Kagia
Valken'68 3-1DoCoS
VVSB (zat.) 1-1Be Fair
Roodenburg 0-4Warmunda
IJsselmeervogels 4-2Noordwijk
Quick Boys 1-1Excelsior Maassluis
Rijnsburgse Boys 1-0TEC
Sparta Nijkerk 3-1VVSB
Van Nispen (zat.) 1-2Westlandia
Koninklijke HFC 1-1Katwijk
SV Hillegom 5-1Teylingen
Zo. 8 dec.
SJC0-3RKAVV
Foreholte2-1Concordia
Zwanenburg 3-1Van Nispen (zon.)