Het weekend zit er weer op. Hoogste tijd om te kijken of er iemand in geslaagd is alle vijf de wedstrijden uit onze Toto goed te voorspellen. Op het spel stond een diner bij Chique & Simpel in Lisse. Zouden we iemand blij mogen maken?

Katwijk hield in de burenruzie tegen Rijnsburgse Boys de drie punten op de Krom. Marciano Mengerink zette de oranjehemden in het eerste bedrijf verdiend op voorsprong. Hoewel de gastheer daarna nog een aantal dotten van kansen kreeg, bleef de marge steken op slechts één doelpunt. Jeffrey Koemans kreeg namens de Uien in de blessuretijd de mogelijkheid op de 1-1, maar de aanvaller stuitte op Katwijk-keeper Atam Koroglu: 1-0.

Kustderby
In de derby tussen Noordwijk en Quick Boys in de Hoofdklasse B werden de punten gedeeld. Op de Duinwetering nam de thuisploeg via een treffer van Emiel Wendt de leiding, maar Yordi Teijsse zette er namens de Katwijkers ook een goal tegenover: 1-1. Door de overwinning blijft Quick Boys lijstaanvoerder. De equipe van Jan Zoutman wordt met één punt verschil op de voet gevolgd door Noordwijk.

Teylingen-spelers Dorus van der Voort en Sepehr Safi waren zonder enige twijfel de matchwinners in de wedstrijd tegen SJZ. In Sassenheim stapten de mannen van Laurens Mouter met een 7-0 overwinning het veld af. Van der Voort nam liefst vijf treffers op zijn rekening. Safi droeg met twee doelpunten ook zijn steentje bij.

UITSLAGWEEK7

De juiste voorspelling was:
1 – X – 1 – X – 1

Tijd voor de vraag der vragen. Is de Toto gevallen? We kunnen goed nieuws brengen! Bart van der Zwet slaagde erin de Toto helemaal goed te voorspellen. Gefeliciteerd! Jij gaat uiteten bij Chique & Simpel in Lisse.

Deze week verschijnt er, in verband met het zeer beperkte programma, geen Toto. Volgende week woensdag kunnen jullie weer voorspellen.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC20.00Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp20.15Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen