Na mooie uitslagen en beauty’s van doelpunten is het weer tijd voor de uitslag van de Toto. Zo langzamerhand begint het een beetje eentonig te worden. Doordat de wedstrijd van FC Lisse afgelopen weekend (opnieuw) geen doorgang kon vinden, is er weer geen complete juiste voorspelling.

Dat heeft tot gevolg dat we nog geen winnaar bekend kunnen maken, totdat de afgelaste wedstrijd tussen FC Lisse en Spakenburg ingehaald is. De volgende acht deelnemers maken nog kans op het diner bij De Klucht: Corry van den Burg-Nulkes, Tom ten Have, Bill van den Berg, Paul Jochemsz, Gerard Maagdelijn, Sander van Arkel, Mark Juffermans en Stefan van den Burg.

De tot nu toe juiste voorspelling is:
afg. – 1 – X – 2 – 1 – 2

UITSLAG6

Deze week is er geen Toto vanwege het inhaalprogramma dat aankomend weekend gepland staat. Dan wordt ook de wedstrijd tussen FC Lisse en HHC Hardenberg gespeeld. Deze pot kwam voor in de Toto van week vier. Als deze wedstrijd afgelopen is, zullen we de winnaar van die Toto bekend maken.

257-20120414011817In de loop van de jaren heeft De Klucht zich ontwikkeld van eetcafé naar restaurant. Toch is De Klucht niet vergeten waar ‘het om draait’: gezelligheid en goed eten. Dat staat nog steeds hoog in het vaandel. Het is het kleurrijke en trouwe publiek dat Restaurant De Klucht in Noordwijk nog steeds tot een geliefd ontmoetingshuis voor jong & oud maakt.

vanduynvandergeer


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 13 aug.
Oefenduels
Koninklijke HFC3-4Ter Leede
FC Lisse0-1Katwijk
FC 's-Gravenzande0-3Rijnsburgse Boys
Noordwijk0-1VVSB
Quick Boys1-2Jong ADO Den Haag
Foreholteafg.Warmunda
Do. 15 aug.
Oefenduels
Quick Boys6-1TAC'90
Za. 17 aug.
KNVB-beker
VVSB2-4Harkemase Boys
FC Lisse1-2Ajax (ama.)
Ter Leede1-4Fortuna Wormerveer
FC Rijnvogels0-4O.S.S.'20
Oefenduels
Koninklijke HFC2-2Rijnsburgse Boys
Noordwijk4-0OJC Rosmalen
SJC5-0DTS Ede
Zandvoort4-0Valken '68
Hillegom2-1Van Nispen (zat.)
VVSB (zat.)2-2VVC
Katwijk4-0Velsen
Zo. 18 aug.
Oefenduel
SJC14.00Olympia Haarlem
Hillegom14.00DEM
Foreholteafg.Velsen
VVH/Velserbroek14.00Van Nispen (zon.)