Achter de Witte Kerk in Noordwijkerhout zit een mooi plek: Hudson Restaurant. Met de lekkerste gerechten met een vleugje Amerika. Wat nou als we jou zeggen dat je zomaar daar uiteten kan gaan? Heb jij dan de TOTO van afgelopen week goed ingevuld?

Eigenlijk was het voor ons geen hele grote verrassing. Er zaten meerdere goede antwoorden tussen. Van de zes wedstrijden drie weken geleden, waren we al teruggaan naar slechts vier duels om te gokken.

Katwijk won in eigen huis relatief eenvoudig van HHC Hardenberg. Op De Krom werd het 2-0. Velen van jullie hadden direct een ééntje ingevuld op de TOTO. Ook de overwinningen van Quick Boys bij FC Lisse en van Noordwijk bij VVOG gingen als warme broodjes over de toonbank. Hoewel die van Quick Boys lastig tot stand kwam, had de meerderheid van jullie hier al een goed gevoel over.

Het grootste struikelblok bleek uiteindelijk de wedstrijd tussen Spijkenisse en Ter Leede. Omdat Ter Leede als koploper op bezoek ging bij laagvlieger Spijkenisse, was een tweetje het meest ingevulde nummer op het TOTO-formulier bij de wedstrijd van de Sassenheimer. Het werd een gelijkspel.

Maar wie gaat er nu vandoor met het etentje bij Hudson in Noordwijkerhout? We hebben een winnaar die ons de juiste TOTO mailde. Haar naam is Jetty Aerts uit Lisse! Gefeliciteerd. De redactie neemt contact met je op.

Houd onze website in de gaten. Deze donderdag volgt er nog een nieuwe TOTO. Misschien een dagje later, maar hij komt eraan. Echt waar!

Restaurant Hudson | Hudson neemt je mee op een culinaire trip dwars door de USA. Dit zie je terug in de Amerikaanse food classics op de kaart en een classy, comfy style. De urban en stoere look van de Hudson restaurants doen denken dat je in een hip restaurant in New York bent beland. Staal, hout, chesterfieldbanken, skulls en pop-art muurschilderingen kenmerken de zaak. De sfeer in het restaurant is stoer, warm en easygoing, wat uitnodigt tot lekker lang tafelen. Ook aan de altijd riante bar van Hudson is het heerlijk toeven met cocktails, speciaal biertjes en barbites.
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 20.00Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB20.00RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 14.30Kagia
Van Nispen (zat.) 14.30Soccer Boys
Valken'68 14.30RCL
VVSB (zat.) 14.30 FC VVC
FC Boshuizen 14.30Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)