Achter de Witte Kerk in Noordwijkerhout zit een mooi plek: Hudson Restaurant. Met de lekkerste gerechten met een vleugje Amerika. Wat nou als we jou zeggen dat je zomaar daar uiteten kan gaan? Heb jij dan de TOTO van afgelopen week goed ingevuld?

Eigenlijk was het voor ons geen hele grote verrassing. Er zaten meerdere goede antwoorden tussen. Van de zes wedstrijden drie weken geleden, waren we al teruggaan naar slechts vier duels om te gokken.

Katwijk won in eigen huis relatief eenvoudig van HHC Hardenberg. Op De Krom werd het 2-0. Velen van jullie hadden direct een ééntje ingevuld op de TOTO. Ook de overwinningen van Quick Boys bij FC Lisse en van Noordwijk bij VVOG gingen als warme broodjes over de toonbank. Hoewel die van Quick Boys lastig tot stand kwam, had de meerderheid van jullie hier al een goed gevoel over.

Het grootste struikelblok bleek uiteindelijk de wedstrijd tussen Spijkenisse en Ter Leede. Omdat Ter Leede als koploper op bezoek ging bij laagvlieger Spijkenisse, was een tweetje het meest ingevulde nummer op het TOTO-formulier bij de wedstrijd van de Sassenheimer. Het werd een gelijkspel.

Maar wie gaat er nu vandoor met het etentje bij Hudson in Noordwijkerhout? We hebben een winnaar die ons de juiste TOTO mailde. Haar naam is Jetty Aerts uit Lisse! Gefeliciteerd. De redactie neemt contact met je op.

Houd onze website in de gaten. Deze donderdag volgt er nog een nieuwe TOTO. Misschien een dagje later, maar hij komt eraan. Echt waar!

Restaurant Hudson | Hudson neemt je mee op een culinaire trip dwars door de USA. Dit zie je terug in de Amerikaanse food classics op de kaart en een classy, comfy style. De urban en stoere look van de Hudson restaurants doen denken dat je in een hip restaurant in New York bent beland. Staal, hout, chesterfieldbanken, skulls en pop-art muurschilderingen kenmerken de zaak. De sfeer in het restaurant is stoer, warm en easygoing, wat uitnodigt tot lekker lang tafelen. Ook aan de altijd riante bar van Hudson is het heerlijk toeven met cocktails, speciaal biertjes en barbites.
REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 14 dec.
HHC Hardenberg14.30Quick Boys
Noordwijk 14.30Jong FC Volendam
FC Lisse 14.30DVS'33
FC Rijnvogels 14.30Sportlust'46
SVC'0814.30Valken'68
Kagia14.30DSO
Te Werve 14.30Van Nispen (zat.)
FC Oegstgeest14.30VVSB (zat.)
Warmunda 14.30MMO
Spakenburg 15.00Rijnsburgse Boys
VVSB 15.30Harkemase Boys
Katwijk 15.30IJsselmeervogels
GOES18.00Ter Leede
Zo. 15 dec.
MSC14.00SJC
Concordia 14.00Hillegom
Oliveo 14.00Foreholte
Teylingen 14.00DOSR
Van Nispen (zon.) 14.00FC Aalsmeer