Altijd lastig, zo’n formulier met zes wedstrijden. Desalniettemin had een groot aantal mensen de moed een poging te wagen. Wat daarbij opviel was het aantal van jullie dat voor zes thuisoverwinningen ging. Een beetje als tijdens een multiple-choice examen. Als je het niet weet gewoon B invullen.

De juiste uitslag was dus niet zesmaal één, maar 1-x-1-1-2-x

Was er iemand die deze code gekraakt heeft. Het antwoord luidt, toch wel enigszins verrassend: ja! Jelmer1233 vulde op Instagram de de juiste getallen in. Hij gaat dus uit eten bij Chique en Simpel. Jelmer, van harte! Morgen de laatste speelronde voordat de winterstop aanbreekt. Dan zes duels op het formulier uit de Tweede en Derde Divisie. En natuurlijk Kagia, want Kagia speelt altijd wanneer je het het minst verwacht!

CS-logoChique & Simpel bevindt zich in een historisch pand in Lisse met een chique uitstraling aan de buitenkant en een moderne inrichting binnen. Bij Chique & Simpel kun je genieten van a la carte gerechten, een 3, 4, of 5 gangen surprise-menu, eventueel gecombineerd met een bijpassend wijnarrangement, waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw wensen.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-2SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk2-0HHC Hardenberg
FC Lisse4-2SteDoCo
Sporting Leiden3-3VVSB (zat.)
ASWH0-1Quick Boys
Warmunda4-7Hazerswoude Boys
Katwijk2-0De Treffers
Koninklijke HFC2-1Rijnsburgse Boys
VVSB0-2GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels4-1Roda '76
Brielle1-0Kagia
Zo. 17 nov.
ASC14.00Foreholte
Van Nispen (zon.)14.00Spaarnwoude