Na de 9-1 nederlaag bij DVS’33 had niemand in de regio verwacht dat FC Lisse, vv Noordwijk op een knap gelijkspelletje zou houden. Althans, dat blijkt uit jullie voorspellingen van de TOTO. Maar was er dan niemand die het goed had? 

Laten we eerst beginnen bij het struikelblok. Vele voorspellers liepen in de eerste drie wedstrijden al averij op. De meerderheid ging uit van een winnaar bij Katwijk – IJsselmeervogels. De brilstand bleef op het scorebord staan waardoor de wedstrijd eindigde in een ‘X’.

Ook in Derde Divisie werden een hoop ‘punten’ verspeeld door jullie. Noordwijk zou wel even drie punten halen op Ter Specke… De ploeg van Robbert de Ruiter wist de formatie van Kees Zethof knap op een 1-1 te houden. Wederom een ‘X’ dus. Hetzelfde verhaal voor de wedstrijd in Veenendaal tussen DOVO en Quick Boys (1-1). Was er dan niemand die dit rijtje goed had? Hieronder is de juiste uitslag te vinden.

Juiste uitslag: 

Bijna was er een wijs man
Er was één persoon die de eerste drie wedstrijden goed had! Anton Wijsman was de meestervoorspeller. De oud-trainer van Kagia leek op weg naar een soevereine TOTO-overwinning, maar de laatste wedstrijd van de TOTO gooide roet in het eten. De oefenmeester had een gelijkopgaande derby tussen Van Nispen (zon.) en Warmunda verwacht en had daarom een gelijkspel ingevuld.

De ploeg van Ayhan Gargilli kwam al snel met tien man te staan, maar kon alsnog goede tegenstand bieden aan de ploeg van Roy Schulpzand. Toch wisten De Zilkers de drie punten in eigen huis te houden (4-2 winst, red.). Tja, Anton.. Had je toch maar een gelijkspelletje extra ingevuld…

Daardoor gaan we woensdag van zes naar vijf wedstrijden. Wij wachten jullie voorspelling weer af, want dat etentje bij De Vergulde Vos staat nog open..

De Vergulde Vos | Zomaar een eetcafé aan het einde van de Koppoellaan in Rijpwetering, zo lijkt het. Maar niets is minder waar. De Vergulde Vos is een monumentaal pand met een rijke geschiedenis. En dat proef je in alles. Ruim 400 jaar geleden, anno 1615, werd de ‘Roode Vos’, zoals toen nog de naam luidde, gebouwd. Het werd gebruikt als herberg en later als rechthuis. Er was een waag, er werd recht gesproken en gevangenen werden vastgehouden in de cel. Gelukkig wordt er inmiddels meer dan water en brood geserveerd… Sinds 2012 mogen wij de Vergulde Vos uitbaten. Met ons enthousiaste team staan we voor u klaar. Of dit is met een heerlijk diner, een ontspannen lunch, onze high winetoppers of tijdens onze gezellige baravonden. Wij zorgen er, samen met u voor, dat u met een goed gevoel de deur uitstapt.
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Wie maakt de meeste goals?

Programma & Uitslagen

Za. 24 nov.
GVVV14.30VVSB
Jong FC Groningen14.30Noordwijk
FC Lisse14.30Eemdijk
SC Feyenoord14.30Ter Leede
Swift14.30FC Rijnvogels
Te Werve14.30Valken '68
Zwammerdam14.30Van Nispen (zat.)
Blauw-Zwart14.30VVSB (zat.)
Stormvogels VVIJ14.30Kagia
Quick Boys15.00Achilles '29
FC Lienden15.30Katwijk
Rijnsburgse Boys15.30Scheveningen
SJC18.00Hoek
Zo. 25 nov.
Hillegom14.00AFC '34
KDO14.00Foreholte
RVC '3314.00Teylingen
Graaf Willem II/VAC14.00Van Nispen (zon.)
Alphen14.00Warmunda