Met verschillende lekkere affiches op het programma, dachten wij een mooi rijtje voor jullie te hebben gemaakt met onze TOTO. Twee derby’s, topclubs uit de Bollenstreek en een listig uitduel van Ter Leede: moeilijk genoeg, dachten wij. Maar dat viel tegen. We hadden maar liefst zes winnaars.

Katwijk won uit met 0-1 bij GVVV door een goal van Jongman. Geen verrassing volgens de meerderheid van jullie. Ook de nederlaag van Rijnsburgse Boys tegen AFC hadden jullie voorzien. En waar Ter Leede het voorgaande jaren lastig had tegen Achilles Veen, won het nu relatief makkelijk in Noord-Brabant: 1-2.

Het ging bij de meesten mis op een iets lager niveau. De derby’s tussen Van Nispen (zat.) en VVSB (zat.) en Teylingen tegen Foreholte waren lastiger in te schatten. Vooral de clash in Sassenheim werd een ‘hoofdbrekertje’ voor velen van jullie.

Toch zaten er tussen de ruim 200 inzendingen nog zes goede. De notaris, die maandag nog een hoofdrol zocht in het ‘één-tweetje’, verkoos nu het buitenspelen weer boven het uitkiezen van een winnaar. Daarom hebben we zelf de kom weer gehaald om er zes papiertjes in te doen. Tussen vijf andere mannen, zat er één vrouw..

En raad eens wie er gewonnen heeft? Juist: Anita Langeveld van Eeuwijk!

Het juiste rijtje was: 2-2-2-1-1.

Gefeliciteerd, Anita! De redactie zal contact met jou opnemen.

Let op. Komende week is er geen TOTO vanwege het ‘vrije weekend’. Slechts FC Lisse, Ter Leede (competitie, red.) en Teylingen (Districtsbeker, red.) komen in actie. Vanaf volgende week woensdag gaan we weer verder.

De Vergulde Vos | Zomaar een eetcafé aan het einde van de Koppoellaan in Rijpwetering, zo lijkt het. Maar niets is minder waar. De Vergulde Vos is een monumentaal pand met een rijke geschiedenis. En dat proef je in alles. Ruim 400 jaar geleden, anno 1615, werd de ‘Roode Vos’, zoals toen nog de naam luidde, gebouwd. Het werd gebruikt als herberg en later als rechthuis. Er was een waag, er werd recht gesproken en gevangenen werden vastgehouden in de cel. Gelukkig wordt er inmiddels meer dan water en brood geserveerd… Sinds 2012 mogen wij de Vergulde Vos uitbaten. Met ons enthousiaste team staan we voor u klaar. Of dit is met een heerlijk diner, een ontspannen lunch, onze high winetoppers of tijdens onze gezellige baravonden. Wij zorgen er, samen met u voor, dat u met een goed gevoel de deur uitstapt.

Lees ook: ‘Voorverkoop voor derby tussen Noordwijk en Quick Boys’
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 22 jun.
Oefenwedstrijd
Jong ADO Den Haag17.00Rijnsburgse Boys