Waar de ene week de dinerbonnen je om de oren vliegen, daar gaat het de andere week een stuk lastiger. Welkom in een nieuwe week van enkel foutief ingevulde TOTO-kaartjes. Helaas dames en heren, voor de tweede week op rij zat er geen winnaar bij de TOTO.

Waar ging het dan mis? Eigenlijk bij 75 procent van de inzendingen al bij de eerste wedstrijd. IJsselmeervogels en Katwijk speelden gelijk op De Westmaat. Veel -waarschijnlijk- Katwijk-gezinde mensen kozen voor een uitoverwinning. Enkelen van jullie hadden het wel bij het goede eind.

Daarna ging het direct al weer mis bij de twee wedstrijden die erop volgden. De thuisoverwinning van VVSB op Koninklijke HFC heeft ook meer dan de helft van jullie verrast. Maar de echte hoofdbreker van deze week was de ‘bollenderby’ tussen Noordwijk en FC Lisse.

De overwinning van Quick Boys tegen DOVO was voor velen ‘een zekerheidje’. Ook het slotduel van de TOTO: ROAC – Foreholte, was misschien niet de allermoeilijkste voor jullie. Uiteindelijk won de thuisploeg uit Rijpwetering via een penalty in de 95ste minuut.

Door die ‘Duitse overwinning’ schreef onze verslaggever dat de spareribs, die de tweeëntwintig voetballers met elkaar zouden gaan eten, extra zuur smaakten. Het restaurant waar de spelers van beide clubs naartoe zouden gaan, reageerde gevat op Twitter:

Het grote gedeelte van de Voorhoutse selectie liet het lekkernijtje aan zich voorbij gaan. Te ‘zuur’ van de nederlaag in Rijpwetering. Niet getreurd. Jij kan wel De Vergulde Vos met een beetje geluk. Houd onze website de komende dagen in de gaten voor een nieuwe TOTO. Wie weet zit jij dan volgende week aan de ‘zoete of pittige spareribs’ in Rijpwetering.

De Vergulde Vos | Zomaar een eetcafé aan het einde van de Koppoellaan in Rijpwetering, zo lijkt het. Maar niets is minder waar. De Vergulde Vos is een monumentaal pand met een rijke geschiedenis. En dat proef je in alles. Ruim 400 jaar geleden, anno 1615, werd de ‘Roode Vos’, zoals toen nog de naam luidde, gebouwd. Het werd gebruikt als herberg en later als rechthuis. Er was een waag, er werd recht gesproken en gevangenen werden vastgehouden in de cel. Gelukkig wordt er inmiddels meer dan water en brood geserveerd… Sinds 2012 mogen wij de Vergulde Vos uitbaten. Met ons enthousiaste team staan we voor u klaar. Of dit is met een heerlijk diner, een ontspannen lunch, onze high winetoppers of tijdens onze gezellige baravonden. Wij zorgen er, samen met u voor, dat u met een goed gevoel de deur uitstapt.
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)