Hij is gevallen: de TOTO. Van alle inzendingen, die richting de 250 gingen, was er één iemand die het juiste antwoord had gegeven. De eerste vier wedstrijden bleken niet eens zo lastig te voorspellen. De wedstrijd in de Tweede Klasse tussen Teylingen en ROAC bleek de grootste drempel. Maar wie gaat er nu uit eten bij Strandpaviljoen De Kwartel in Den Haag, de strandtent van Wilfred van Leeuwen?

De TOTO begon deze week met vier uitoverwinningen. AFC bleek sterker dan Katwijk, VVSB won uit bij Barendrecht. De derby tussen SJC en Quick Boys eindigde in een 0-5 overwinning voor de bezoekers en Valken ’68 pakte al dan niet verrassend een driepunter bij Voorschoten ’97.

De beslissing volgde op zondag in het duel tussen Teylingen en ROAC. De bezoekers kwamen een kwartier voor tijd op voorsprong. Tot diep in de blessuretijd leek dat de einduitslag van die wedstrijd te worden. Totdat Niels Rodenburg in de 95ste minuut via een vrije trap de 1-1 op het scorebord zette.

Één deelneemster had dit goed: Mariëlle van Duijn. Neemt zij de speler van Teylingen misschien mee naar de strandtent van Van Leeuwen?

2-2-2-2-x

Gefeliciteerd, Mariëlle. De redactie neemt contact met je op! Omdat de TOTO geraden is, komt er vanaf woensdag weer een nieuw restaurant op het programma. Houd de wedstrijd in de gaten voor een nieuwe TOTO.

De Kwartel | De sfeer in Strandpaviljoen de Kwartel is uniek. In onze mooie, natuurlijk houten tempel schuif je zeven dagen per week aan om te genieten van het bijzondere uitzicht met een goed glas wijn of een lekkere cappuccino. We zijn op de eerste plaats een restaurant met een eerlijke keuken. Daarnaast zijn onze ruimtes te huur voor je privéfeest of zakelijke bijeenkomst. Ook organiseren we diverse activiteiten op het strand.