Het voorspellen van voetbalwedstrijden is erg lastig. Dat bleek afgelopen weekeinde maar weer, want de Toto werd door niemand goed voorspeld. Velen van jullie zagen de overwinning van FC Lisse op Scheveningen niet aankomen. Ook de remise van Teylingen tegen DOSR was door menigeen niet voorzien.

De goede voorspelling was:
2 – 2 – 2 – 2 – X

Robbie Vermeulen en Ben Lemmers zaten met hun voorspelling, 2 – 2 – 2 – 2 – 2, erg dichtbij. Maar bijna is niet helemaal. Zoals altijd verschijnt er morgen weer een nieuwe Toto, met dit keer vier wedstrijden. Dat betekent dat het diner voor twee bij Chique & Simpel er dan sowieso uitgaat. Het zou mooi zijn als Thom de Vries (wist drie weken geleden de Toto correct te voorspellen), niet meer in zijn eentje staat op de erelijst. Dus, doe je uiterste best! Bij meerdere goede inzendingen verloten we het etentje.

uitslag44

CS-logoChique & Simpel bevindt zich in een historisch pand in Lisse met een chique uitstraling aan de buitenkant en een moderne inrichting binnen in het pand. Bij Chique & Simpel kun je genieten van a la carte gerechten, een 3, 4, of 5 gangen suprisemenu, eventueel gecombineerd met een bijpassend wijnarrangement, waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw wensen.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)