Een weekend met een paar mooie affiches zit er weer op. Zoals iedere week hadden velen van jullie onze Toto weer voorspeld. We introduceerden vorige week een nieuw restaurant en dat betekende dat er weer zes wedstrijden voorspeld moesten worden.

Zoals vaker is gebleken, is het voorspellen van zes wedstrijden niet gemakkelijk. Je voelt hem misschien al aankomen. De Toto is helaas door niemand goed ingevuld.

De goede voorspelling was:
1 – 2 – X – 1 – 2 – X

Niet getreurd, morgen verschijnt er weer een nieuwe, verse Toto. Het aantal wedstrijden wordt verlaagd naar vijf, dus doe je best en wie weet ben jij volgende week de winnaar van dat heerlijke etentje bij Chique & Simpel. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het etentje.

CS-logoChique & Simpel bevindt zich in een historisch pand in Lisse met een chique uitstraling aan de buitenkant en een moderne inrichting binnen in het pand. Bij Chique & Simpel kun je genieten van a la carte gerechten, een 3, 4, of 5 gangen suprisemenu, eventueel gecombineerd met een bijpassend wijnarrangement, waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw wensen.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 13 jul.
Oefenwedstrijd
FC Rijnvogels4-0FC Lisse
Za. 20 jul.
Oefenwedstrijd
Katwijk14.30FC Rijnvogels