Het moet of heel lang geleden zijn geweest of voor het eerst in de geschiedenis van de website. Een toto die in één seizoen twee keer door dezelfde persoon is gewonnen. Maar het is hem afgelopen week gelukt. Slechts één deelnemer had de toto bij het juiste eind deze week. Gefeliciteerd Richard Muilwijk.

Daarom mag onze winnaar op bezoek bij de nieuwe trainer van Rijnsburgse Boys: Wilfred van Leeuwen. Hij is buiten zeer verdienstelijk trainer ook eigenaar van Strandpaviljoen De Kwartel in Den Haag.

Goed, even terug naar jullie inzendingen. Veel van jullie ingevulde toto’s konden door de einduitslag van Katwijk tegen De Treffers linea recta de prullenbak in. Niet omdat we jullie toto’s niet waarderen, maar gewoon omdat ruim tachtig procent ‘gewoon’ voor een overwinning ging voor de koploper van de Tweede Divisie.

Er was ook inzender dit tot aan het duel van Foreholte alles goed had. Diegene koos zondag voor een Voorhoutse overwinning en zat daar niet ver vanaf. Totdat Joppe van der Bruggen niet alleen de Voorhoutse overwinning aan diggelen schoot in de 95e minuut, maar ook de toto van deze inzender.

De enige die echt blij zal zijn geweest met deze Haagse treffer was dus Richard Muilwijk. Hij had als enige deze uitslag ingevuld:

1-1-2-1-x

En dus gaan we woensdag weer verder met een nieuwe toto! Houd onze website in de gaten.
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS1-0SJC
Districtsbeker
Hillegom2-4HBC
ROAC0-0Foreholte
Teylingen0-2VUC
Van Nispen (zon.)3-1REMO