Dinsdagochtend, dus de hoogste tijd om de balans van de Toto weer op te maken. Nadat Teylingen-speler Mark van der Vlugt vorige week aan de haal was gegaan met het diner bij Het Wapen van Kattuk, telde het formulier deze week weer het volledige aantal van zes duels. Zullen we zo vroeg alweer een winnaar hebben?

In de Hoofdklasse B was de spanning afgelopen zaterdag om te snijden. Met FC Rijnvogels, Noordwijk, Ter Leede en Jodan Boys als kanshebbers voor de eerste periodetitel, was de ontknoping nog nooit zo spannend. FC Rijnvogels had de beste papieren. De roodwitten kregen thuis bezoek van Jodan Boys. Na een moeizame eerste helft legden de mannen van coach Hein van Heek na de pauze een prima wedstrijd op de mat. En niet onbelangrijk. Liefst tweemaal werd het net gevonden. Voor de Kooltuinstrijders was dat uiteindelijk genoeg om de champagne te mogen ontkurken.

Strijd om de eerste periode
Noordwijk was afhankelijk van de uitslag in Katwijk en moest zelf een overwinning boeken om kans te maken op de eerste periode. Lange tijd leek de ploeg van Dogan Corneille zijn tanden stuk te bijten op laagvlieger Hoek. In de 87e minuut was het Shijie Hu die de ban brak. De invaller schoot Noordwijk naar de overwinning en mocht zich tot matchwinner kronen. Ter Leede haakte zaterdag tegen ASWH al snel af in de race om de eerste periode en verloor uiteindelijk met 2-0.

In de zondagse Derde Klasse A werd een topper uitgevochten. In Sassenheim vond tussen Teylingen en Meerburg de strijd om de koppositie plaats. Bij een roodzwarte overwinning had Teylingen lijstaanvoerder kunnen worden. In eigen huis gebeurde echter het tegenovergestelde. Meerburg zegevierde, volgens Teylingen-middenvelder Dirk Zwetsloot enigszins geflatteerd, met 0-3.

uitslag44
De juiste voorspelling was:
X – 1 – 1 – X – 2 – 2

Dan zijn we nu aangekomen bij het verlossende moment. Gaat er iemand binnenkort gratis dineren bij Chique & Simpel of blijft het etentje nog een weekje staan? Voor jullie is helaas dat laatste waar. Zoals eerder al is gebleken, is het voorspellen van voetbalwedstrijden niet gemakkelijk. Morgenavond verschijnt er weer een nieuwe Toto. Het etentje blijft op het spel staan.

CS-logoChique & Simpel bevindt zich in een historisch pand in Lisse met een chique uitstraling aan de buitenkant en een moderne inrichting binnen. Bij Chique & Simpel kun je genieten van a la carte gerechten, een 3, 4, of 5 gangen surprise-menu, eventueel gecombineerd met een bijpassend wijnarrangement, waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw wensen.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS1-0SJC
Districtsbeker
Hillegom2-4HBC
ROAC0-0Foreholte
Teylingen0-2VUC
Van Nispen (zon.)3-1REMO