We mogen nog één heerlijk dinertje weggeven. Wat was er een mooier moment geweest omdat te doen op de laatste speelronde van alle competities? Is het jullie gelukt om het rijtje van zes wedstrijden in te koppen of gaan we nog even door in de nacompetitie?

Het antwoord is: we gaan nog even door. Niemand had het deze week bij het juiste eind. De toto van Foreholte-spits Toni Arroyo is nog wel een mooie vermelding waard. De aanvaller had alle gelijke spelen goed (bij Katwijk, Valken ’68 en Teylingen), maar gokte bij de andere duels precies verkeerd.

Waar hij winst had ingevuld voor Jong Sparta, won FC Lisse. Waar hij dacht dat AGB thuis van Hillegom zou winnen, wonnen juist de Hillegommers en daarnaast hoopte hij op een stuntje van Van Nispen (zon.) bij Altior. De bleef uit, al bleven de Zilkers wel gehandhaafd vanwege het gelijkspel van concurrent Bernardus.

Het enige correcte rijtje was: x-1-x-2-x-1

Omdat we toch nog een paar wedstrijden in de nacompetitie hebben, gaan we nog even door. Let wel, de laatste wedstrijd uit het rijtje dat vanaf woensdag op de site komt te staan wordt dinsdag 5 juni om 19:30 pas gespeeld. De uitslag van de toto volgt volgende week dus later.

Restaurant Cheers! | Bij Cheers! is alles mogelijk! Onze keukenbrigade heeft met grote zorgvuldigheid een gevarieerde dinerkaart samengesteld. Proef de Black Angus biefstuk uit de Schotse Hooglanden eens, of de verse vis dagelijks aangevoerd vanuit de haven van IJmuiden. Wij stellen met plezier een biologisch of vegetarisch menu voor u samen en houden desgewenst rekening met bijzondere dieetwensen.

Lees ook: ‘#VLABEDANKT: iconen hebben video-boodschap voor VVSB-captain’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 16 apr.
Districtsbeker
FC 's-Gravenzande4-0Ter Leede 2
Za. 20 apr.
Barendrecht1-1Katwijk
FC Lisse5-0Achilles '29
SJC0-5Eemdijk
DFS Opheusden0-2Ter Leede
TAVV2-5Valken '68
CVC Reeuwijk1-4Van Nispen (zat.)
DWO3-0VVSB (zat.)
Quick Boys2-0Noordwijk
Rijnsburgse Boys3-1De Treffers
Jong Sparta2-1VVSB
Overbos2-7Kagia
TAC '906-1Foreholte
Jong FC Den Bosch2-1FC Rijnvogels
Ma. 22 apr.
Hillegom14.00sv Hoofddorp
ESTO14.00Teylingen
Warmunda14.00Madestein