We mogen nog één heerlijk dinertje weggeven. Wat was er een mooier moment geweest omdat te doen op de laatste speelronde van alle competities? Is het jullie gelukt om het rijtje van zes wedstrijden in te koppen of gaan we nog even door in de nacompetitie?

Het antwoord is: we gaan nog even door. Niemand had het deze week bij het juiste eind. De toto van Foreholte-spits Toni Arroyo is nog wel een mooie vermelding waard. De aanvaller had alle gelijke spelen goed (bij Katwijk, Valken ’68 en Teylingen), maar gokte bij de andere duels precies verkeerd.

Waar hij winst had ingevuld voor Jong Sparta, won FC Lisse. Waar hij dacht dat AGB thuis van Hillegom zou winnen, wonnen juist de Hillegommers en daarnaast hoopte hij op een stuntje van Van Nispen (zon.) bij Altior. De bleef uit, al bleven de Zilkers wel gehandhaafd vanwege het gelijkspel van concurrent Bernardus.

Het enige correcte rijtje was: x-1-x-2-x-1

Omdat we toch nog een paar wedstrijden in de nacompetitie hebben, gaan we nog even door. Let wel, de laatste wedstrijd uit het rijtje dat vanaf woensdag op de site komt te staan wordt dinsdag 5 juni om 19:30 pas gespeeld. De uitslag van de toto volgt volgende week dus later.

Restaurant Cheers! | Bij Cheers! is alles mogelijk! Onze keukenbrigade heeft met grote zorgvuldigheid een gevarieerde dinerkaart samengesteld. Proef de Black Angus biefstuk uit de Schotse Hooglanden eens, of de verse vis dagelijks aangevoerd vanuit de haven van IJmuiden. Wij stellen met plezier een biologisch of vegetarisch menu voor u samen en houden desgewenst rekening met bijzondere dieetwensen.

Lees ook: ‘#VLABEDANKT: iconen hebben video-boodschap voor VVSB-captain’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Wie maakt de meeste goals?

Programma & Uitslagen

Za. 26 jan.
Ajax (ama.)14.30Noordwijk
DVS'3314.30Quick Boys
ODIN'5914.30FC Lisse
Jong FC Den Bosch14.30Ter Leede
FC Rijnvogels14.30Spijkenisse
DSO14.30Valken '68
VVSB (zat.)14.30Van Nispen (zat.)
Kagia14.30Koninklijke HFC (zat.)
Katwijk15.30De Treffers
Rijnsburgse Boys15.30Jong Almere City FC
Jong Vitesse15.30VVSB
SJC18.00Harkemase Boys
Zo. 27 jan.
Hillegom14.00DSOV
Foreholte14.00Teylingen
RKDES14.00Van Nispen (zon.)
ASC14.00Warmunda