Tijdens de redactievergadering van afgelopen maandag hebben we de knoop toch maar door moeten hakken. Wat moesten we nou doen met de TOTO. Voor een tweede week op rij een kruis door het rijtje zetten vanwege een afgelaste wedstrijd? Dat kan toch niet?

We zijn de reglementen nog maar eens ingedoken. Met maar één afgelast duel in een rijtje van zes is de schade nog te overzien, vonden we. Had er een streep door twee of meer duels gegaan, dan hadden we voor de tweede week op rij de TOTO geschrapt. Gelukkig hebben we dat niet hoeven doen.

Vervelend voor degenen die vorige week vier duels goed hadden, maar we kunnen geen dinerbonnen gaan uitdelen bij een slechts tweederde goed ingevuld rijtje. Dan houden we geen restaurants meer over.

Maar goed, terug naar de TOTO van afgelopen week. We hebben al jullie inzendingen weer eens bekeken. Daar hebben we het duel tussen VVSB en Van Nispen uitgehaald. Wat bleek: vooral de zondagwedstrijden bleken moeilijk te voorspellen. Foreholte nam in Voorhout wraak op de 4-0 overwinning van Teylingen in Sassenheim eerder dit seizoen. En dat Warmunda tegen ASC op een gelijkspel zou uitkomen, hadden de meesten van jullie ook niet verwacht.

Conclusie: de TOTO is niet gevallen!

Dit was het rijtje: 1-1-2-afgelast-1-x

Daarom gaan we woensdag verder met vijf duels. Houd onze website en social media in de gaten voor een nieuw rijtje. Wie weet ga jij dan eten bij ‘Op Eigen Wijze’ in Sassenheim.

Lees ook: ‘Bekooij: nog één keer uit z’n comfortzone’
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 25 mei
Quick Boys3-1ONS Sneek
Noordwijk4-0Eemdijk
SteDoCo2-5FC Lisse
ASWH3-1SJC
Ter Leede2-0FC 's-Gravenzande
RKAV Volendam3-5FC Rijnvogels
Valken '684-3SVC '08
Van Nispen (zat.)1-2Lugdunum
VVSB (zat.)3-1Be Fair
VVC FC1-1Kagia
Koninklijke HFC4-0Katwijk
GVVV6-5Rijnsburgse Boys
VVSB6-2FC Lienden
Zo. 26 mei
FC Boshuizen14.00Hillegom
Teylingen14.00HVV
Foreholte14.00ONA