Tijdens de redactievergadering van afgelopen maandag hebben we de knoop toch maar door moeten hakken. Wat moesten we nou doen met de TOTO. Voor een tweede week op rij een kruis door het rijtje zetten vanwege een afgelaste wedstrijd? Dat kan toch niet?

We zijn de reglementen nog maar eens ingedoken. Met maar één afgelast duel in een rijtje van zes is de schade nog te overzien, vonden we. Had er een streep door twee of meer duels gegaan, dan hadden we voor de tweede week op rij de TOTO geschrapt. Gelukkig hebben we dat niet hoeven doen.

Vervelend voor degenen die vorige week vier duels goed hadden, maar we kunnen geen dinerbonnen gaan uitdelen bij een slechts tweederde goed ingevuld rijtje. Dan houden we geen restaurants meer over.

Maar goed, terug naar de TOTO van afgelopen week. We hebben al jullie inzendingen weer eens bekeken. Daar hebben we het duel tussen VVSB en Van Nispen uitgehaald. Wat bleek: vooral de zondagwedstrijden bleken moeilijk te voorspellen. Foreholte nam in Voorhout wraak op de 4-0 overwinning van Teylingen in Sassenheim eerder dit seizoen. En dat Warmunda tegen ASC op een gelijkspel zou uitkomen, hadden de meesten van jullie ook niet verwacht.

Conclusie: de TOTO is niet gevallen!

Dit was het rijtje: 1-1-2-afgelast-1-x

Daarom gaan we woensdag verder met vijf duels. Houd onze website en social media in de gaten voor een nieuw rijtje. Wie weet ga jij dan eten bij ‘Op Eigen Wijze’ in Sassenheim.

Lees ook: ‘Bekooij: nog één keer uit z’n comfortzone’
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Wie maakt de meeste goals?

Programma & Uitslagen

Za. 16 feb.
Noordwijk2-3ODIN'59
FC Lisse2-0SJC
RKAV Volendam2-1Ter Leede
Achilles Veen2-4FC Rijnvogels
Valken '682-1DoCoS
Van Nispen (zat.)1-1Blauw-Zwart
VVSB (zat.)1-0Nieuwkoop
Pancratius3-5Kagia
Kozakken Boys2-1Rijnsburgse Boys
Quick Boys2-1SteDoCo
VVSB1-3Katwijk
Zo. 17 feb.
Zeeburgia14.00Hillegom
Foreholte14.00GDA
Teylingen14.00KDO
WVC14.00Van Nispen (zon.)
Voorschoten '9714.00Warmunda