Zou het dan toch in één keer lukken? Zijn er mensen zo briljant dat ze de eerste Toto van het seizoen gelijk raak schieten? Het bleek lastiger dan gedacht. Laten we maar gelijk duidelijk zijn: de Toto is niet gevallen!

Wij hadden aan het begin van de week een klein foutje gemaakt. Ter Leede speelde op de eigen Roodemolen en niet uit bij Noordwijk. Hoewel we dat later opgelost hadden, zijn ook de inzendingen waarbij mensen aangeven Noordwijk nog als thuisspelende ploeg te hebben ingevuld, gewoon meegenomen.

Ook met dat kleine ‘oeps-momentje’ erbij gerekend is het niemand gelukt om de Toto juist in te vullen via Facebook, Instagram, Twitter of e-mail. Vooral Rijnsburgse Boys – IJsselmeervogels (gelijkspel) en Hillegom – Assendelft (gelijkspel) bleken de grootste boosdoeners.

Dit is de Toto zoals hij oorspronkelijk op de site kwam. Dat hebben we later aangepast, maar zoals je ziet maakt de uiteindelijke einduitslag van Ter Leede – Noordwijk niks uit voor de Toto.

Check woensdag weer de nieuwe Toto. Zoals jullie weten: als de Toto niet valt, dan is hij die week daarop  met vijf duels. Succes de komende week! Want wie wil er nou niet uit eten bij De Engel?

Restaurant De Engel | Romantisch samen genieten van een verfijnd diner of uitgebreid dineren met een select gezelschap, bij De Engel in Lisse bent u van harte welkom. Wij besteden gezonde aandacht al onze smaakmakende gerechten. Onze ervaren koks werken met seizoens- en streekproducten. Heeft u speciale wensen of volgt u een dieet? Ook dan kunt u bij ons terecht.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC20.00Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp20.15Hillegom